• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomaš Rosicki pričao o slavnom Partizanu! Legenda je na čelu Sparte, a pred dvomeč poručuje: Biće teško, dominantni su!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Legendarni fudbaler sada je na čelu Slavije i ističe da su šanse izjednačene.

 partizan protiv sparte iz praga u konferencijskoj ligi tomaš rosicki hvali beograđane Izvor: Profimedia/MICHAL RŮŽIČKA / MAFRA /

Partizan je na žrijebu za grupnu fazu Lige konferencija prošao veoma dobro, pa će se sastati sa Spartom iz Praga u mečevima koji su na programu 17. i 24. februara. 

Poslije izvlačenja protivnika ekspresno smo dobili reakcije iz Partizana, a sada su se o svom narednom rivalu oglasili i čelni ljudi češkog kluba. Trener Pavel Vrba koji već ima iskustva u mečevima sa crno-bijelima pohvalio je narednog rivala.  

Možda će vas zanimati

"Partizan je svake godine u trci za trofeje u domaćem prvenstvu i trenutno su prvi u srpskoj ligi i odlično igraju", rekao je Vrba. 

On je kao trener Viktorije iz Plzenja 2018. godine izbacio klub iz Humske iz nokaut faze Lige Evrope. Poslije 1:1 u Beogradu u Češkoj je bilo 2:0 za Viktoriju. 

"Primaju malo golova, dobro šutiraju, tim je dobro ukomponovan uglavnom od domaćih igrača. Moramo ih poštovati, ali želimo da prođemo dalje", rekao je Vrba. 

Legendarni češki fudbaler Tomaš Rosicki je sada sportski direktor Sparte, a on je ocijenio da crno-bijeli igraju sjajnu sezonu. 

"Veoma interesantan žrijeb, dobili smo slavni srpski klub sa bogatom istorijom. Imaju sjajnu sezonu u domaćem takmičenju, uzeli su dosta bodova i dominantni su. Ne čeka nas ništa lako, mislim da smo izjednačeni u šansama", rekao je Rosicki.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC