• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Belgijanac "okreće novi list"! Lukaku se izvinio navijačima Čelsija: Jasno mi je da ste bili uznemireni...

Autor Dragan Šutvić

Belgijski napadač obratio se navijačima posredstvom društvenih mreža.

 romelu lukaku se izvinio navijačima čelsija  Izvor: Profimedia

Belgijski napadač Romelu Lukaku vratio se u tim Čelsija u utorak nakon što se izvinio navijačima i menadžeru londonskog kluba zbog izjave da je nesrećan u Londonu.

"Romelu se izvinio i vratio na trening. Za mene je najvažnije bilo da shvatim i povjerujem da to nije bilo namjerno. Naš je igrač i srećni smo zbog toga", rekao je menadžer "plavaca" Tomas Tuhel na konferenciji za novinare.

Možda će vas zanimati

Lukaku je ranije izostavljen iz tima jer je dovodio u pitanje Tuhelovu taktiku i govorio o svojim budućim planovima ne spomenuvši klub iz Premijer lige, sa kojim ima važeći ugovor još naredne četiri godine.

U intervjuu snimljenom u decembru, Lukaku je za "Skaj sport" u Italiji rekao da je nezadovoljan pod vodstvom Tujela, rekavši da mu uloga na terenu koju mu je njemački stručnjak dodijelio ne odgovara kao napadaču.

Pored toga, Lukaku je izrazio želju da se vrati u milanski Inter.

"Sada je pravo vrijeme da podijelim svoja osjećanja. Uvijek sam govorio da mi je Inter u srcu: znam da ću se vratiti u Inter, zaista se nadam", rekao je Lukaku.

Belgijanac je kasno u utorak uputio izvinjenje navijačima Čelsija putem zvaničnog Tviter naloga londonskog kluba, poručivši da mu je "žao" zbog izgovorenih riječi.

"Navijačima želim da poručim da mi je žao zbog uznemiravanja koje sam uzrokovao. Vi znate kakav odnos imam s ovim klubom od tinejdžerskih godina, tako da znate, potpuno razumijem da ste uznemireni", rekao je belgijski napadač u videu.

Lukaku je istakao da će dati sve od sebe kako bi povratio povjerenje navijača kluba u koji je došao u avgustu 2021. i ima važeći ugovor do juna 2026. godine.

(mondo.ba/agencije)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC