• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok priznanje: Nisam srećan u Čelsiju! Platili ga 115 miliona evra, ali ovo nije bio dogovor

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čuveni centarfor otvoreno rekao šta misli o svojoj ulozi, sistemu igre, odluci trenera...

 romelu lukaku nije srećan u čelsiju Izvor: Profimedia

Napadač Čelsija Romelu Lukaku stigao je prošlog ljeta u klub za 115 miliona evra, ali četiri i po mjeseca kasnije priznaje da nije srećan.

Dan nakon kiksa protiv Brajtona, u kojem je dao gol u remiju 1:1, Belgijanac je otvoreno rekao da nije ovako zamišljao svoj boravak na "Stamford Bridžu". Do prošle nedjelje čak tri mjeseca nije dao gol za "plavce".

Možda će vas zanimati

"Fizički sam u redu, bolje nego ranije, poslije dvije godine u Italiji, tokom kojih sam radio sa trenerima i nutricionistima, fizički se dobro osjećam. Međutim, nisam srećan situacijom i to je normalno", rekao je on za "Skaj sports Italija".

Lukaku je ove sezone na 18 utakmica dao sedam golova uz dvije asistencije, a nerijetko je bio rezerva. Pored toga, u oktobru je odsustvovao zbog povrede, a u decembru zbog korone.

Prema njegovim riječima, najveći problem mu pravi sistem igre u formaciji 3-4-2-1 na Tuhelov način, u kojem on ne vidi dovoljno prostora za sebe.

"Mislim da je trener odabrao da igra u drugačijem sistemu, pa neću smjeti da se predam i moraću da nastavim da radim i da budem profesionalan. Nisam srećan situacijom, ali sam profesionalac i neću odustati", rekao je on.

Lukaku je Italijanima priznao da nije zadovoljan načinom na koji je otišao iz Intera poslije osvojene titule. Mnogi su u tom njegovom činu vidjeli "bježanje" iz kluba, a on se izvinjavao.

"Mislim da sve što se dogodilo ljetos nije trebalo da se tako odigra. Kako sam otišao, kako sam se rastao sa klubom, kako sam komunicirao sa Interovim navijačima... Uvijek sam govorio da mi je Inter u srcu", dodao je Belgijanac kome očigledno ne prija Engleska.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC