• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslije šok intervjua, zna se gdje ide Vlahović: Odjeknuće tri transfer bombe, a Srbin je glavna zvijezda u Italiji!

Autor Dragan Šutvić

Belgijski i engleski golgeter bi mogli da uslove u redove kog velikana bi Srbin na kraju završio narednog ljeta.

 transferi ljeto 2021 tri bombe vlahović lukaku kejn Izvor: Profimedia/Andrea Staccioli/Insidefoto/Sipa USA

Tek što je počela 2022. godina, a za ljeto se već sprema veliki domino efekat transfera nekih od najboljih golgetera Evrope!

Čini se da je Romelu Lukaku započeo proces u kojem će nekolicina igrača učestvovati, a u čijem središtu bi mogao da bude transfer Dušana Vlahovića u Juventus!

Možda će vas zanimati

Izgleda da nas očekuje vruće ljeto 2022, naročito kada se radi velikim transferima. I dok se već mjesecima priča o Kilijanu Mbapeu i Erlingu Holandu kao željama Real Madrida, u Engleskoj i Italiji će biti podjednako zanimljivo.

O čemu se zapravo radi?

Nedavna izjava Romelua Lukakua učinila je stvari vrlo zanimljivim, pišu italijanski mediji, a prije svih "Gazeta delo sport". Belgijanac je javno kritikovao promenu sistema u Čelsiju zbog koje on ne dobija šansu da iskaže sav svoj kvalitet.

To uopšte nije prijalo menadžeru Tomasu Tuhelu, koji je odlučio i da Lukakua izbaci iz tima za naredni susret Čelsija. A Italijani pišu da to znači da bi već narednog ljeta Belgijanac mogao put Čelsijevog gradskog rivala - Totenhema!

Razlozi za to su dvojaki - Antonio Konte obožava Lukakua otkad su sarađivali u Interu i zajedno osvojili titulu, a uz to, očekuje se da narednog ljeta Hari Kejn konačno napusti "pevce".

Kejn bi mogao da napokon završi u Mančester sitiju, što je on želio da se desi još prošlog ljeta, a njegov veliki transfer bi donio potreban novac da Totenhem finansira dolazak Lukakua u Totenhem.

Gdje je u toj priči Vlahović?

Izvor: Profimedia

Pa, i Juventusu će narednog ljeta biti potreban napadač koji će doneti "sigurne" golove, pošto se "bjankoneri" baš muče od odlaska Kristijana Ronalda.

Lukaku u toj varijanti za Juventus otpada, imajući u vidu njegove nastupe za Inter, pa se navodi da zbog svega toga skaču šanse da se Juve odluči za Srbina, strijelca čak 33 pogotka u Seriji A 2021. godine.

Vlahoviću ističe ugovor s Fiorentinom u ljeto 2023. godine, pa će naredni ljetni prelazni rok biti i posljednja prava prilika za "violu" da se dobro opari od njegovog transfera...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC