• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! Vlahoviću nude 360.000 evra nedjeljno: Jokićev gazda ga hoće u Engleskoj, rok je 11 dana

Autor Haris Krhalić

Ovo bi bio najveći transfer u zimkom prelaznom roku.

 Arsenal vodi u utrci za Vlahovića Izvor: Profimedia/Lisa Guglielmi/IPA/SIPA

Srpski napadač Dušan Vlahović (21) trenutno je jedan od najtraženijih fudbalera svijeta i sve je izvjesnije da bi već u januaru mogao da promijeni sredinu jer su priče o selidbu u Englesku sve intenzivnije.

Prvobitno se spominjalo da je Vlahović najbliži Atletiko Madridu i Totenhemu, međutim sada je Arsenal na pol-poziciji i čini se da će sve učiniti kako bi ga doveli na "Emirejts". Vlahović je velika želja Mikela Artete i volio bi da ga vidi u timu već ove zime, a čak i Fiorentina traži od Srbina da se što prije izjasni.

Vlahović neće produžiti ugovor sa Fiorentinom i prvobitno je želio da ostane i pomogne timu da se plasira u Ligu Evrope, ali kako su se pojačale glasine oko Arsenala - čak i "ljubičasti" kažu možeš da ideš.

Posljednje informacije iz Engleske govore da je Arsenal spremio ponudu od čak 65 miliona evra, i određene bonuse, kako bi Fiorentina već sada prodala srpskog napadača, dok je i njemu "ovjeren" bogati ugovor po kome bi postao drugi najplaćeniji igrač tima.

Naime, ako dođe do transfera, Vlahović bi na nedjeljnom nivou zarađivao 360 hiljada evra i tako bi postao najplaćeniji srpski fudbaler pošto bi preskočio Luku Jovića.

Zanimljivo je i to da je vlasnik Arsenala dobro poznati biznismen Sten Kronke (74) koji u svom vlasništvu "drži" i Denver. Upravo je u Nagetsima već godinama glavni igrač još jedan srpski as Nikola Jokić, pa je možda i za "tobdžije" namijenio sličan plan u budućnosti...

Vlahović je ove sezone postigao već 20 golova za Fiorentinu u svim takmičenjima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC