• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo uzima 12 miliona za igrača od 29 godina! Englezi ga dobro pamte, sad ide u Premijer ligu!

Autor Dušan Ninković

Ovo bi bio jedan od najnevjerovatnijih transfera na ovim prostorima.

 arsenal želi mislava oršića  Izvor: MN PRESS

Da su majstori da naprave transfer - jesu! Kako prenose britanski mediji, Dinamo iz Zagreba mogao bi ponovo da pokaže klubovima iz ovog dijela Evrope kako se obavljaju višemilionski transferi.

Za usluge Mislava Oršića (29), jednog od najboljih igrača hrvatskog kluba, zainteresovan je Arsenal i predviđa se da bi tim iz Londona mogao da plati 12 miliona evra kako bi ga doveo u svoje redove. Pouzdani izvori iz Engleske kažu da se već radi na ponudi, pa bi posao mogao da bude gotov do kraja januara.

Možda će vas zanimati

Malo je neobično da za igrača od 29 godina Arsenal plati toliki novac, ali Mislav Oršić nije anonimus za engleske klubove. Iako nikada nije igrao u Premijer ligi, on je odigrao dva impresivna meča protiv klubova iz tog takmičenja.

Prvo je u revanš meču nokaut faze Lige Evrope nevjerovatnom partijom srušio Totenhem, o čemu je pričala cijela Evropa, a ove sezone je golčinom protiv Vest Hema obezbijedio proljeće u Evropi za klub iz glavnog grada Hrvatske.

Očigledno su to bile dovoljne preporuke da velikan engleskog fudbala koji trenutno nije u samom vrhu krene po potpis hrvatskog reprezentativca.

A Dinamo... Pa oni samo nastavljaju da rade ono što najbolje znaju. Nakon što su napravili rekordan transfer kada su kupili mladog fudbalera, sada bi ponovo mogli da budu centralna tema fudbalskog tržišta na ovim prostorima.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC