• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glupost fudbalera "Kosova" - cijela Hrvatska se smije: Poznat po djevojci i ludim žurkama, a sada se izblamirao!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatno šta je uspio da uradi.

 lirim kastrati se izblamirao Izvor: Profimedia

Fudbaler Lirim Kastrati (22) iz Kosovske Kamenice već je 17 puta nastupio za takozvanu reprezentaciju Kosova, ali je i pored solidne igračke karijere poznatiji po skandalima. Moldavci mu nisu dali da uđe u zemlju pred meč Šerifa i Dinama iz Zagreba, često pravi lude žurke, a tu je i njegova devojka.

Ipak, anegdota koju je ispričao golman Ivo Grbić tiče se samo fudbalera koji se iz Zagreba preselio u Varšavu, gdje sad nosi dres Legije.

Možda će vas zanimati

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji u Hrvatskoj, golman koji je na pozajmici iz Atletiko Madrida u Lilu otkrio je neobičnu priču iz prošle sezone.

"Kupio je tati i sebi automobile za 200 hiljada evra nakon potpisa za Dinamo. Nakon toga u klubu smanjene plate za 30%, on nema da plati lizing", rekao je Grbić i počeo da se smije.

Njegovom smijehu pridružio se voditelj emisije na hrvatskoj televiziji, a vjerovatno je veoma smiješno bilo i gledaocima.

Lirim Kastrati, koji je tri godine nosio dres Lokomotive iz Zagreba, u avgustu 2020. godine je pojačao Dinamo. Očekivao je da će mu prihodi biti veliki, ali je klub u dogovoru sa igračima smanjio plate zbog pandemije korona virusa. To je stvorilo i njemu neke finansijske probleme.

Inače, reprezentativac "Kosova" poznat je i po ljubavi sa Anđelom Štimac koja ne želi da se uda za njega, ali i ludim žurkama koje su mu napravile problem u klubu u koji je prešao prije nekoliko mjeseci.

Ovako izgleda djevojka sa kojom čeka dijete:

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC