• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin i još 13 fudbalera - plan najbogatijeg kluba na svijetu: Bore se za opstanak, ali imaju neograničen budžet!

Autor Dragan Šutvić

Tim koji bi trebalo da postane sila u engleskom fudbalu za sada nije na tom putu.

 njukasl želi nikolu milenkovića  Izvor: MN PRESS

Situacija se ne odvija onako kako su planirali bogati vlasnici - bogati Saudijci kupili su Njukasl da bi od njega pravili jedan od najjačih timova u Evropi, a prvi izazov kluba je opstanak u Premijer ligi. Zbog nezavidnog položaja u kojem se nalaze mnogobrojni igrači ne žele na sjever Engleske, ali trener Edi Hau zna da su mu neophodna pojačanja.

On je napravio spisak igrača koje bi volio da vidi u svom klubu za drugi diosezone, a kako prenose engleski mediji, sastanak sa čelnicima biće održan danas. Na njemu će se razgovarati o čak 14 fudbalera, među kojima je i jedan Srbin.

Možda će vas zanimati

Među defanzivcima koji su želja mladog trenera nalazi se i Nikola Milenković, štoper Fiorentine i reprezentacije Srbije, kojem bi prelazak u Njukasl donio prvo iskustvo igranja u Premijer ligi. Za njega su prethodnih godina bili zainteresovani Mančester junajted, Arsenal i Vest Hem, ali bi sada mogao da dobije odlične uslove da se konačno oproba u Engleskoj.

Znaju u Njukaslu da njihova odbrana nije na dobrom nivou i da je to jedna od kritičnih tačaka koju treba riješiti. Već je angažovan Kiran Tripije iz Atletiko Madrida, a na spisku Hauovih želja nalazi se još nekoliko štopera.

Na spisku igrača koje će Njukasl pokušati da angažuje do kraja januara nalaze se:

Bernd Leno, Mičel Baker, Dijego Karlos, Nikola Milenković, Sven Botman, Džejms Tarkovski, Iv Bisuma, Amadu Haidara, Hamza Čuduri, Bubakar Kamara, Džesi Lingard, Dele Ali, Usman Dembele i Mario Baloteli.

Naravno, neće svi oni stići u klub, ali neko će morati kako bi se "Svrake" ozbiljnije borile za opstanak. Angažovanje nekoliko fudbalera sa ovog spiska moralo bi da donese iskorak Njukaslu koji je trenutno 18. tim Premijer lige, sa samo tri boda više od Barnlija, ali i čak tri odigrana meča više od tog tima.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC