• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva branila Novaka, a sad je Jelena rasplakala: Najemotivnija scena sa Australijan opena! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Jelena Dokić i Alize Korne su se prisjetile šta je bilo prije 13 godina.

 australijan open 2022 aliz korne pobijedila simonu halep  Izvor: Twitter/AustralianOpen/Screenshot

Francuska teniserka Aliz Korne (32) napravila je veliko iznenađenje na Australijan openu pošto se plasirala u četvrtfinale pobijedivši rumunsku predstavnicu Simonu Halep.

Gledali smo nevjerovatan meč na "Rod Lejver areni", borba je trajala puna dva i po sata, a na kraju je Korne uspjela da slavi poslije izuzetno napornog trećeg seta. Na semaforu je na kraju ispisano 6:4, 3:6, 6:4, ali taj susret nije obilježio odličan nivo tenisa, nego i suze...

Možda će vas zanimati

Aliz Korne se prvi put u karijeri plasirala u četvrtfinale grend slema i to je podnijela vrlo emotivno, tako da se rasplakala na terenu dok je davala intervju bivšoj srpskoj teniserki Jeleni Dokić.

Njih dvije imaju istoriju, Jelena se prisjetila da je 2009. godine na Australijan openu zapravo moglo da dođe do duela njih dvije u četvrtfinalu, ali je Dinara Safina pobijedila Francuskinju. I dan-danas Korne pamti taj poraz, pa je razumljivo što je bilo toliko emocija...

"Toliko sam tada željela da igram protiv tebe, ali nisam uspjela... Sada 13 godina kasnije, ja sam još tu, a i ti si tu. Bitka koju smo imali je bila nevjerovatna, borile smo se dva i po sata", rekla je Korne.


Priznala je da je imala "grčeve" već poslije pola sata i plašila se šta će dalje, ali je na kraju uspjela da ostvari veliki uspjeh i sada će se za polufinale boriti sa Kolins. Čini se da će imati veliku podršku domaće publike koja je i te kako bila na njenoj strani dok je igrala protiv Halep.

Za kraj intervjua, Korne je žejlela i da čestita Jeleni Dokić što se izborila sa svim problemima koje je imala, pa je poslije teniske karijere postala i sjajna komentatorka.

Podsjetimo, Aliz Korne je jedna od rijetkih koja je podržala Novaka Đokovića tokom turnira.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC