• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tom Brejdi igra od 2000, ali ovako bolno još nije ispao! Gubio je 3:27, izjednačio, pa mu greška završila karijeru?!

Autor Mladen Šolak

Nestvaran meč u plej-ofu i eliminacija aktuelnog šampiona - Tampa Bej Bakanirsa.

 nfl tom brejdi ispao u četvrtfinalu plej-ofa  Izvor: Profimedia

Ako ovo bude kraj, biće podjednako nevjerovatan kakva je bila i karijera Toma Brejdija (44), najvećeg igrača u istoriji američkog fudbala.

Tampa Bej Bakanirsi na čelu sa najvećim kvoterbekom u istoriji izgubili su rezultatom 27:30 od Los Anđeles Remsa u polufinalu Nacionalne konferencije (prostije - u četvrtfinalu plej-ofa). U završnici su napravili spektakularni povratak, pa i nevjerovatan kiks, koji je bio uvod u poraz - 27:30.

Možda će vas zanimati

U trećoj četvrtini, tim iz El-Eja vodio je u Tampi ogromnih 27:3 i u nekoliko situacija imao je šansu da "ovjeri" pobjedu i da eliminiše aktuelnog šampiona. Međutim, večni Brejdi (44) i ekipa su potom krenuli u filmski juriš i u posljednjem minutu izjednačili na 27:27!

Griješili su Bakanirsi, ali su i kažnjavali greške izazivača i "famblom" protivnika i tačdaunom Leonarda Furneta došli u situaciju da izbore produžetak (27:27). Ali onda su ipak doživjeli šokantni poraz, u potencijalno posljednjoj utakmici karijere Toma Brejdija.

Pogledajte kako je kiksnula odbrana Bakanirsa kada je bilo najvažnije. U posljednjih 40 sekundi nije spriječila protivnika da pređe cijeli teren i da mu omogući udarac za pobjedu. Tu više nije bilo greške gostiju.

Los Anđeles Remsi su pobijedili i igraće za plasman u Superboul protiv San Francisko Fortinajnersa, dok na drugj strani "kostura" Sinsinati čeka pobjednika meča Bafalo Bilsa - Kanzas siti Čifsa.

Kada je u pitanju Brejdi, sedmostruki NFL šampion i petostruki MVP Superboula, ostaje da se vidi da li će se vratiti da i sljedeće godine igra. Prema posljednjim informacijama, tu odluku neće uskoro donijeti, iako je ugovorom vezan sa Tampom i za sljedeću sezonu. A ranije je govorio da planira da igra i sa 45.

Važno je naglasiti da je Brejdijev 45. rođendan je u avgustu...

Poređenja radi, trener Remsa Šon Makvej u ponedjeljak puni 36 godina i imao je samo 14 kada je Brejdi 2000. došao u Nju Ingland i započeo nestvarnu karijeru.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC