• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako je Hrvat htio da tuče Kirjosa - "Došao je i udario svom snagom": Australijanci otkrili sve o skandalu iz teretane!

Autor Haris Krhalić

Radilo se o treneru hrvatskog tenisera koji nije bio zadovoljan...

 Australijanci otkrili sukobe Kirjosa sa Hrvatima Izvor: Profimedia/YouTube/Wide World of Sports/Printscreen

Nik Kirjos je u Srbiji privukao dosta pažnje u prethodnom periodu nakon što je u više navrata branio Novaka Đokovića tokom njegovog sudskog slučaja prije deportacije iz Australije, a zbog toga su ga njegovi sunarodnici izviždali jednom prilikom.

Ipak, pažnju je privlačio i igrama u dublu, gdje je sa Tanasijem Kokinakisom savladao najbolje "dublaše" svijeta Hrvate Nikolu Mektića i Matu Pavića, a sada su Australijanci otkrili i detalje sukoba poslije meča.

Kirjos i Kokinakis su sve šokirali pobedom u 2. kolu muškog dubla protiv najboljeg para na svetu, a nakon još jedne pobede u toj konkurenciji, na konferenciji za medije bili su upitani da otkriju šta se dešavalo posle meča s Hrvatima.

Podsjetimo, Kirjos je na Tviteru otkrio da je jedan od trenera hrvatskog dubla navodno htio da se potuče sa njim, a novinare su zanimali konkretniji detalji.

Njegov partner Kokinakis je pričao o cijelom slučaju.

"Bilo je prilično zanimljivo, neću da lažem. Nik i ja smo htjeli da budemo profesionalni i otišli smo u teretanu poslije našeg dubl meča, to nam je bilo možda i prvi put ikada da smo uradili", počeo je Kokinakis.

Izvor: YouTube/Wide World of Sports/Printscreen

"Biću iskren - to je bio Pavićev fitnes trener koji je došao i rolerom (za istezanje mišića, prim. aut.) udario o motku što je jače mogao. I isprva sam mislio da se kao šali, nisam bio siguran da li će da grdi svoje igrače. I onda je došao do Nika i rekao da smo pokazali nepoštovanje... Nik je pogodio protivničkog igrača lopticom, ali to je normalno u dublu, igrači imaju odlične reflekse i moraš tako da odigraš. Pričali su da smo se pravili važnim, ali siguran sam da bi bilo slično da smo mi igrali u Hrvatskoj. To je samo bila energija i na kraju krajeva, bili su bijesni što su izgubili. Mislim da bi mogli da malo bolje da podnesu poraz, ali na kraju, mi smo samo zabavljali publiku, nismo htjeli da pokažemo nepoštovanje", objasnio je australijski teniser.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC