• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! Sve je dogovoreno, Dušan Vlahović ima novi klub: Postaje novi srpski rekorder - Italija se zatresla u ponoć!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Više ne postoji dilema - Dušan oblači dres velikana!

 Dusan-Vlahovic-prelazi-u-Juventus-za-68-miliona Izvor: Profimedia

Konačno je kraj višenedjeljne transfer-sage! Dušan Vlahović prelazi u Juventus za 68 miliona evra i tako postaje najplaćeniji srpski fudbaler u istoriji. Dosadašnji rekord bio je prelazak Luke Jovića iz Ajntrahta u Real za 63 miliona.

Prema ekskluzivnom saznanju "Sportitalije", Juventus i Fiorentina postigli su dogovor poslije dugih pregovora, prema kojem će Viola imati pravo i na bonuse, koji nisu javno objavljeni. Sudeći prema informacijama iz Italije, on će odmah zadužiti dres "Stare dame".

Ovo je ujedno i najzvučniji transfer u Evropi u aktuelnom prelaznom roku, tokom kojeg je Vlahović konstantno povezivan sa Arsenalom, pa i Mančester sitijem, ali će ipak ostati u ligi i zemlji koje mu dokazano prijaju.

Uostalom, prošle kalendarske godine srpski golgeter dao je 33 pogotka i izjednačio rekord Kristijana Ronalda, koji je prošlog ljeta otišao nazad u Mančester junajted i ostavio Juventus u velikim problemima. Sada će ih rješavati upravo Beograđanin rođen 2000. godine koji je u 2021. oduševio cijelu Evropu igrama i golovima.

Vlahović je dijete Partizana, a Fiorentina ga je kupila jako mladog, već u junu 2017, a zvanično je postao njen član u februaru 2018, kada je kao punoljetan zadužio ljubičasti dres sa brojem "18". Debitovao je iste godine, a u dresu Fiorentine odigrao je 108 utakmica i dao 49 golova.

Sada je vrijeme za veće izazove i za napad na trofeje u timu u kojem će biti prva napadačka opcija ispred iskusnog Španca Alvara Morate, koji će po svemu sudeći nazad u domovinu, ali u Barselonu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC