• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivali svi detalji - Vlahović košta i više nego što se mislilo: Transfer bomba kakvu Italija dugo nije vidjela!

Autor Dragan Šutvić

Dušan Vlahović uskoro dobija predznak "naj" u mnogo kategorija.

 vlahović transfer juventus  Izvor: Profimedia/Massimo Paolone/LaPresse

Dugo se pričalo o budućnosti Dušana Vlahovića, ali sve je izvjesnije da će karijeru nastaviti u Juventusu, iako se činilo da je u jednom trenutku bio najbliži ostanku Fiorentini, pa onda odlasku u Arsenal...

"Stara dama" je na kraju pobijedila i dovela najtalentovanijeg napadača Serije A u svoje redove što se nije dopalo navijačima Fiorentine koji su brutalno izvrijeđali Vlahovića. Ipak, trljaće u Firenci ruke pošto će Vlahović postati najskuplji fudbaler u njihovoj istoriji, čak su brojke i veće nego što se u prvi mah mislilo.

Možda će vas zanimati

Italijanski mediji pisali su u noći sa ponedjeljka na utorak da će Vlahović postati igrač Juventusa za 67 miliona evra, ali kako to već biva u pregovorima - cijena je skočila i posljednja informacija je da prelazi za 75.000.000 evra.

Fiorentina je uspjela da podigne njegovu cijenu zato što Juventus nema novca da plati sve odjednom, tako da će kroz četiri godine isplaćivati njegov transfer. Fiksno, četiri godine po 15 miliona evra, dok je još 15 miliona evra "opciono" i isplaćuje se kroz bonuse koje se tiču golova, utakmica, trofeja... I lako su ostvarivi.

Vlahović će takođe lijepo zaraditi jer ga očekuje godišnja plata od sedam miliona evra, pa će po svim parametrima postati najplaćeniji srpski fudbaler u istoriji pošto će preskočiti Luku Jovića.

Ujedno, Vlahović postaje i najskuplji "zimski" transfer koji je Italija ikad vidjela...

Ostalo je još samo da stavi paraf na ugovor koji će važiti do ljeta 2026. godine, a Juventus navodno nije završio sav posao u januarskom prelaznom roku. Planiraju da se otarase Alvara Morate, koji bi mogao u Barselonu ako na "Nou Kampu" pronađu novac, dok "stara dama" želi i Nandeza iz Kaljarija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC