• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi ponovo u Barseloni - isplivali snimci poslije večere: Leo i Ćavi u restoranu, ali svi pričaju o drugom detalju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Španski mediji otkrivaju šta se sve događalo u ponedjeljak uveče i kojim povodom, a ujedno se pitaju i gdje je u cijeloj priči Đerar Pike.

 lionel mesi u restoranu u barseloni Izvor: Twitter/@BlazquezFont/Printscreen

Lionel Mesi ponovo u Barseloni! Legendarni fudbaler koji nastupa za Pari Sen Žermen ne dolazi u svoj nekadašnji klub, ali jeste "skoknuo" do grada u kojem je živio više od 20 godina.

Legendarni fudbaler je usnimljen u istom restoranu kao i trener Barse i njegov bivši saigrač Ćavi, ali nije se radilo o sastanku i mogućem povratku u klub.

Možda će vas zanimati

Španski mediji, prije svih "Sport", pokušavaju da otpetljaju šta se sve dešavalo u jednom japanskom restoranu u Barseloni, u ponedjeljak uveče.

Mesi se našao na večeri sa Đordijem Albom i Serhio Busketsom, dvojicom od trojice igrača koji su zajedno sa njim prošle sezone bili kapiteni Barselone.

Jedino je nedostajao Đerar Pike, pa su mnogi mediji odmah počeli da nagađaju da li su njihovi odnosi možda narušeni, imajući u vidu da su u restoranu bili Mesi, Buskets i Alba sa svojim ljepšim polovinama.

Pikea i Šakire nije bilo, a zanimljivo je da se u istom restoranu, u isto vrijeme, našao i Ćavi Ernandez, ali sasvim slučajno!

Španski mediji pišu da je Ćavi sa prijateljima proslavljao rođendan u istom restoranu, koji se nalazi blizu njegovog mjesta stanovanja, i da povod nije bio njegov eventualni susret s Mesijem.

Naravno, navijače Barselone je to razočaralo, pošto su se mnogi nadali da bi Mesi mogao da se vrati u klub, a novinari koji su se brzo okupili ispred lokala nisu uspjeli da od Argentinca dobiju niti jednu jedinu riječ...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC