• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović je čovjek bez m*da i časti, običan pajac! Navijači žestoko izvrijeđali Srbina  i Juventus zbog transfera!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nije ovo prvi put da ga vrijeđaju, ali sada su baš pretjerali.

 Navijaci-Fiorentine-izvredjali-Dusana-Vlahovica Izvor: Profimedia

Navijači Fiorentine ne prestaju da napadaju Dušana Vlahovića, ali ni predsjednika kluba Roka Komisa i direktora Džoa Baronea. 

U zvaničnom saopštenju su poručili upravi da "dogovara poslove sa najvećim mogućim zlom protiv koga su se do skora zajedno borili", a iako je Vlahović ogroman broj golova za "violu" u prethodne dvije sezone, ultrasi mu ne opraštaju.

"Kao i obično, još jedan mali čovjek bez m*da, bez časti i bez poštovanja ide u klub bez identiteta i osjećaja pripadnosti", glasila je poruka za Vlahovića, a Komiso i Barone su mnogo gore prošli. 

"Još jedni vlasnici koji poslije priče o ljubavi prema "violi" rade isto ono što su radili njihovi prethodnici: prodaju naše najbolje igrače najvećim rivalima. Više nas ništa ne iznenađuje i nećemo se potresti što smo izgubili jednog pajaca", piše u saopštenju. 

Navijači su ispred stadiona nosili figure Džokera, dobro poznatog negativca iz Betmena i tako su predstavili upravu kluba, a Komiso je dobio poseban dio saopštenja.

"Dragi predsjedniče, šta su Vam rekli da vas ubijede da to uradite? Vas, koji se djetetu u bolnici rekli da više nikada nećete prodati igrača Juventusu. Čestitajte Baroneu, mora da je bio ubjedljiv. Kako je moguće da ste pristali na posao sa zlom sa kojim ste se do juče borili? Mislili smo, sa ponosom, da je iza nas period prodaje za profit onima koje nećemo ni imenovati. Grad vas je potpuno prihvatio, ali sada se osjeća napušteno i izdano", navodi se u saopštenju. 

Nezadovoljstvo navijača Fiorentine nije od juče. Prvi put su se pobunili protiv prodaje igrača Juventusu davne 1990. godine kada je Roberto Bađo otišao u Juventus. A stare rane su se ponovo pojavile kada je Federiko Kjeza prodat "staroj dami". Sada, iako je Juventus "masno" platio Vlahovića, navijače novac ne zanima.

Oni znaju da su izgubili jednog od najboljih napadača na svijetu i zbog toga su bijesni. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC