• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazetić "ujeo" Dekija za srce kada je izabrao Milan: Legenda Intera mu dao očinski savjet uz samo četiri riječi

Autor Milutin Vujičić

Iako je Stanković igrao za Inter, podržao je svog talentovanog fudbalera Lazetića koji je izabrao Milan.

 Stanković o transferu Lazetića Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda prodala je ove zime svog talentovanog napadača Marka Lazetića (18) u Milan za pet miliona evra - i to samo poslije jedne polusezone sa prvim timom.

Interesovali su se za njega brojni klubovi iz Italije, a na kraju je Lazetić izabrao "San Siro" tako da će igrati za najvećeg rivala svog prvog trenera Dejana Stankovića. Ostavio je "Mister" dubok trag u Interu, ali je bez obzira na odluku da ode kod "rosonera" imao koji savjet za njega...

Možda će vas zanimati

U razgovoru za italijansku "Gazetu delo Sport" ispričao je šta je rekao Lazetiću kada je napuštao pripreme u Antaliji i spremao se za polazak za Italiju gdje će nastaviti karijeru.

"Kada je napustio Zvezdu, samo sam mu rekao: 'Ostani čvrsto na nogama'. I hoće, jer je skroman. Ima ogroman potencijal i čega ga sjajna karijera. Milan je dobro izabrao, ali moraju da imaju strpljenja. A Marko će pomno pratiti svog idola Ibrahimovića jer od lavova možeš da naučiš...", kazao je Stanković.

Sigurno će i trener Crvene zvezde pozvati Ibrahimovića, s kojim je odličan prijatelj, kako bi tražio da Lazetića pazi u Milanu, da mu pokaže koji potez, pošto iz Srbije odlazi ipak kao nebrušeni talenat.

Zvezda je u situaciji da mora da prodaje najtalentovanije igrače jer najviše vrijede na tržištu.

"Nije nikakva tajna da svi klubovi u Srbiji, uključujući i Zvezdu, žive od prodaje igrača. Ja bih volio da živim u nekom drugom okruženju, ali prodaja igrača je jedan od njavažnijih izvora prihoda za sve klubove, pa tako i za Zvezdu. A ponude se razmatraju u skladu sa trenutnim stanjem na tržištu i procenjenom vrijednošću nekog igrača. Mi smo imali jednu ponudu za Lazetića, oko 15-20 dana prije ponude Milana, koju smo odbili", objasnio je Stanković.

Lazetić je debitovao za Zvezdu u novembru 2020. godine protiv Rada. Odigrao je ukupno 17 mečeva (tek 404 minuta) i postigao jedan gol u crveno-bijelom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC