• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO u Antaliji: Ukrajinac pred potpisom za Borac!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

U ekipi crveno-plavih na današnjem meču protiv Arsenala biće i Ukrajinac Igor Žurakovski.

 Ukrajinac Igor Žurakovski pred potpisom za FK Borac Izvor: MONDO

Dok traju pripreme u Antaliji uprava Borca polako kompletira ekipu za nastavak takmičenja u Premijer ligi BIH.

Ove zime u redove šampiona stigli su Goran Brkić, Toni Jović, Obren Cvijanović, Ferhad Ajaz, Luka Cucin i Ljubiša Reljić, ali spisak pojačanja Borca još nije zaključen.

Fudbaleri Borca danas od 15 časova po našem vremenu (17 po lokalnom) igraju protiv Arsenala iz Tule, a među crveno-plavima vidjećemo i još jednog novog igrača.

Ukrajinac Igor Žurakovski priključio se pripremama Borca u Antaliji, a uskoro bi trebao da potpiše ugovor, nakon obavljanja ljekarskih pregleda, ali i pribavljanje radne dozvole.

U pitanju je dvedestsedmogodišnji vezni fudbaler koji je karijeru počeo u Metalurgu iz Zaporožja, nakon čega je nosio dres Kubana iz Krasnodara, Olimpika iz Donjecka, švedskog Heflea i estonske Levadije.

Žurakovski stiže kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa ekipom iz Talina, a treba dodati da je bio i mladi reprezentativac Ukrajine, za koju je na pet mečeva postigao jedan gol.

Izvor: MONDO

Ukrajinskog fudbalera u dresu Borca vidjećemo već danas, pošto se očekuje da mu trener Nemanja Miljanović ukaže povjerenje na meču protiv Arsenala iz Tule.

Ovo je druga pripremna utakmica za Borac u Antaliji, a prva provjera protiv ruskog drugoligaša Akrona završena je rezultatom 2:2.

U petak se saigračima priključio i Enver Kulašin koji je stigao u Antaliju nakon oporavka od kovida, a dan ranije stigli su i Filip Račić i Luka Damjanović, koji su imali obaveze sa juniorskom reprezentacijom BIH.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Banja Luka zaslužuje evropski Borac

Zašto se dovode stranci čija je tržišna vrijednost 100-200 hiljada evra? Zašto uprava ne obezbijedi sredstva za plate 4-5 slobodnih igrača čija je vrijednost (svakog pojedinačno) oko milion evra? Borcu trebaju stranci koji prave razliku.

ČEMU SLUŽI I ŠTA RADI UPRAVA?

Zašto uprava ne obezbedi više novca pa da Borac dovodi strance koji prave razliku tj. koji su za klasu bolji od domaćih igrača? Svakog ljeta je na tržištu mnogo odličnih igrača bez ugovora. Zašto se ne obezbede sredstva za plate 4-5 takvih igrača?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC