• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Radnika nakon povratka iz Medulina: Bilo je i stvari sa kojima nisam bio zadovoljan, remeti nas povreda Šarića

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri Radnika nakon povratka sa desetodnevnih priprema iz Medulina, nastavili su sa radom na pomoćnim terenima Gradskog stadiona u Bijeljini.

 Trener FK Radnik Velibor Đurić sumirao utiske poslije priprema u Medulinu Izvor: Facebook/FK Radnik Bijeljina

Do početka proljećnog dijela m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine ostalo je još dvije nedelje, a "plavi" nastoje u što boljoj formi dočekati prvu prvenstvenu utakmicu protiv Posušja.

"Pripreme u Medulinu su prošle onako kako smo planirali, odigrali smo tri utakmice i svi igrači su dobili priliku za igru što nam je i bio cilj. Imali smo odlične uslove za rad i vrijeme nas je baš poslužilo. Bilo je i stvari sa kojima nisam bio zadovoljan i to sam igračima rekao po dolasku sa priprema", rekao je trener Radnika Velibor Đurić.

Sembercima do početka prvenstva odigrati još dvije utakmice, naredna prva je sutra (subota), a protivnik je Sim Bau, dok će sedam dana kasnije u generalci snage odmjeriti sa tuzlanskom Slobodom.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Pred nama su utakmice iz kojih moramo izvući maksimum, a to je u subotu protiv ekipe Sim Bau, i naredne nedjelje protiv Slobode. Obije utakmice odigraćemo na na našem stadionu gdje ću tražiti od svojih igrača maksimalno zalaganje za svaku loptu".

U timu duži vremenski period neće biti Kenana Šarića koji se povrijedio na posljednjem treningu u Medulinu, a takođe i Jovan Blagojević je imao lakših zdravstvenih problema.

"Ono sto nam remeti plan je povreda Šarića i sigurno neće biti sa nama u narednih dvadesetak dana, takođe i Blagojević ima problema sa tetivom i van terena je ali se nadam da će u ponedjeljak ući u trenaži proces, oporavak Faruka Gogića ide po planu i on će već početi polako sa lakšim treningom", istakao je Đurić.

Utakmica između Radnika i ekipe Sim Bau igra se u subotu (sutra), na gradskom stadionu sa početkom u 14 časova.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC