• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gledao sam Vlahovića, on može još mnogo bolje: I Deki hvalio Dušana - Juventus pravi potez! Sa njim i Mitrom u Kataru...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Igrač kao što je Duci zaslužuje da se govori o njemu"

 dejan stanković hvali dušana vlahovića Izvor: YouTube/Crvena zvezda/Profimedia

Dušan Vlahović je ove zime centralna figura srpskog fudbala i svaki razgovor o najpopularnijem sportu u Srbiji počinje i završava se pričom o njemu.

Dan nakon što je Dušan dao drugi gol za Juventus, o njemu je biranim riječima govorio trener Partizana Aleksandar Stanojević, a onda i šef struke Crvene zvezde, Dejan Stanković.

Možda će vas zanimati

Naravno, Stanković aktivno prati Seriju A, u kojoj je igrao čak 15 godina, koju je osvajao šest puta i gdje je postao legenda Intera. Uoči meča Zvezde i Čukaričkog u subotu od 17, trener crveno-bijelih posvetio je dio konferencije i Vlahoviću.

"Jedan igrač kao što je Duci zaslužuje da se progovori o njemu. Mislim da je napravio pravi potez što je otišao u Juventus i napravio iskorak u karijeri. Gledao sam juče utakmicu protiv Sasuola, može on još mnogo bolje, ali je na izvanrednom putu sa 22 godine", podstakao je Stanković Dušana da radi još jače.

Do Zvezdinog trenera stizale su lijepe priče o Vlahoviću.

"Na stranu koliki je transfer u pitanju, mislim da mu je karijera o ozbiljnom usponu. Ono što sam čuo o njemu je da ne želi da odustane i da će nastaviti da napreduje. Sigurno će biti velika karika u našem lancu uspjeha, što se tiče reprezentacije. Mogu samo da budem zadovoljan što ćemo u Kataru imati dva špica, Mitrovića i Vlahovića, kojima gol nije stran."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC