• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na derbiju - tuča od pet minuta! Pljuštali crveni, izbio pravi rat na terenu - Srbin je sve to gledao! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ušao je da smiri igru i sačuva loptu, a na kraju je bio svjedok pravog haosa.

 velika tuča na utakmici porto sporting Izvor: Twitter/@btsportfootball/screenshot

Porto i Sporting igrali su derbi portugalskog prvenstva, a nije to moglo da prođe bez tuče! Na samom krajiu susreta prvog i drugog na tabeli viđen je pravi haos.

Na "Dragau" je meč bio jako uzbudljiv, a iako je Sporting poveo sa 2:0 golovima Paulinja i Santosa u prvih 35 minuta, domaćin je uspio da se vrati u meč.

Možda će vas zanimati

Prvo je u 38. minutu pogodio Vieira, a onda je Mehdi Taremi izjednačio u 78. minutu. Bilo je lakše Portu da se vrati pošto je Sebastijan Kouts dobio crveni karton na startu drugog poluvremena, a crveni kartoni su počeli da pljušte poslije meča! Taman kada je Marko Grujić ušao na teren u 90. minutu da smiri igru i sačuva loptu u nogama, njegov saigrač je "zakuvao"!

I dok je utakmica trajala bilo je svačega na terenu pa je meč produžen za čak devet minuta, a na samom kraju tog devetog minuta haos je napravio Pepe. Štoper poznat po prljavim potezima i teškoj naravi je smatrao da ga je Palinja udario nogom u glavu u jednoj gužvi, a onda je nastao pravi haos!

Pogledajte kako je to izgledalo:

Sve to je trajalo više od pet minuta, pošto su u teren uletjele i rezerve i krenulo je sveopšte guranje. Na kraju je sudija odlučio da crvene kartone podijeli Palinji i Tabatu sa jedne, a Markezanu sa druge strane. 

Pepe je zamalo izbjegao crveni, ali kada se sve smirilo dječak koji je skupljao lopte pored terena gurnuo je igrača Sportinga Reisa, a to je vidio iskusni štoper i nasrnuo na protivnika, poslije čega je morao da dobije crveni.

Na teren su na kraju morali da uđu i ljudi iz obezbjeđenja, pa je nekako na kraju sve smireno i igrači su otišli u tunel.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC