• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit! Zaustavio Junajted pa im održao lekciju: Prošle godine izgubio 9:0, sad ih proziva - "Nije tajna da su u tome loši"

Autor Dragan Šutvić

Novi kiks Mančester junajteda...

 mančester junajted sautempton ralf hazenhitl Izvor: Profimedia

Izgleda da nema kraja posrtanju Mančester junajteda! Ispali su iz FA kupa od drugoligaša Midlsbroa, potom remizirali sa poslednjeplasiranim Barnlijem, a sada nisu uspjeli da savladaju ni Sautempton!

Kristijanu Ronaldu i drugovima očigledno "klizi" plasman u Ligu šampiona, a nakon remija 1:1 na "Old Trafordu", trener Sautemptona je čak i iskoristio priliku da "pecne" Junajted!

Možda će vas zanimati

Prije samo nešto više od godinu dana, u meču Junajteda i Sautemptona rezultat je bio 9:0, ali sada su "sveci" uspjeli da odole. Poslije pogotka Džejdona Sanča u prvom poluvremenu, gosti su u drugom postavili konačan rezultat preko Čea Adamsa.

Kristijano Ronaldo ni na šestom meču u 2022. godini nije postigao pogodak, a trener Sautemptona Ralf Hazenhitl bio je poslije meča upitan kako je njegova ekipa uspjela da zaustavi Junajted.

"Nije velika tajna da se oni ne vraćaju nazad baš tako dobro kada izgube loptu", bez problema je Nijemac rekao u TV prenosu.

Hazenhitl je trener na čije ideje je značajno uticao Ralf Rangnik, a sada je svog "učitelja" uspio da zaustavi.

"Imamo dva odlična napadača koji mogu da postignu golove i ostatak tima radi naporno za njih dvojicu. Imamo balansiran tim, dobrog golmana i sve je fantastično u ovom trenutku", rekao je Hazenhitl poslije meča.

Ne može se baš sve to reći za Mančester junajted koji bi u narednim sedmicama mogao da sklizne i na sedmo mjesto na tabeli Premijer lige...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC