• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Taj čovjek nije ni trener! Legenda "grmi" zbog Junajteda: Ponovo su se obrukali, a nemaju nikakav plan za dalje!

Autor Haris Krhalić

Mančester junajted je prokockao i ovu sezonu.

 Pol Skols o Junajtedu i Rangniku Izvor: Profimedia

Mančester junajted je ponovo razočarao navijače. Evidentno je da dolazak Ralfa Rangnika na klupu "crvenih đavola" nije doneo nikakav pomak. Nisu se popravili ni rezultati, ni igra, a ni atmosfera unutar tima...

Nova potvrda toga ove subote popodne na "Old Trafordu" sa kog je Sautempton otišao sa bodom u džepu (1:1). Junajted je vodio od 21. minuta golom Sanča, ali ponovo su pali u nastavku i pogodak Adamsa iz 48. minuta je donio izjednačenje "svecima". Za nove kritike na račun Nijemca...

Nije ga štedio Pol Skols, legendarni vezista Mančester junajteda, koji nije bio blag ni prema svom nekadašnjem saigraču Oleu Gunaru Solskjeru kada ga nije išlo na "Old Trafordu".

Osnovni problem koji ima sa Rangnikom je to što "nije trener", čemu u prilog ide i to da će od juna biti direktor kluba.

"Nemojte pogrešno da me shvatite, sviđa mi se tip, ali mu fali trenerski posao u posljednjih pet-šest godina. Mančester junajted je sada skup individualaca i to je osnovna razlika u odnosu na Sautempton", poručio je Skols nakon treće uzastopne utakmice u kome njegov voljeni tim nije pobijedio.

Prethodno je i Rangnik kritikovao Ronalda zbog manjka golova, imao je portugalski napadač šansu kada je obišao Forstera, međutim i dalje je bez pogotka u 2022. godini.

"Ovo je Mančester junajted. Moraju da iskoriste šanse, moraju da izvuku najbolje od svega... Nemoguće je da nemaju plan nakon Solskjera, pa dovedu sportskog direktora nako njega? Čovjek je u posljednjih deset godina u samo dvije bio trener", objasnio je Skols.

I nije da nije u pravu. Bez obzira na to što je Rangnik još od osamdesetih godina u trenerskim vodama, kao i to što je vrlo progresivan stručnjak, najveći klub koji je vodio u karijeri je Šalke - i tamo se nije proslavio.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC