• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Natho pobjesnio poslije Niša zbog najgoreg trenutka ikad: Iznerviran ušao u "Klub 100" - Partizan igrao na plaži?!

Autor Haris Krhalić

Iskusni fudbaler crno-bijelih vratio se nakon nekoliko mjeseci pauze, ali ga odmah iznervirali uslovi u Nišu.

 Natho nakon pobjede u Nišu Izvor: MN PRESS

Partizan je upisao pobjedu u Nišu, ali Bibars Natho uopšte nije oduševljen gostovanjem u prvom kolu proljećnog dijela sezone. Kako ističe izraelski fudbaler koji je odigrao 100. meč u crno-bijelom, teren na Čairu najgori je na kojem je ikad igrao.

Iskusnu Natho svojevremeno je igrao i na temperaturama od -15 stepeni, ali su u Nišu uslovi bili još lošiji. Kako je otkrio Natho, teren je bio poput plaže!

Možda će vas zanimati

Jubilej koji je obilježio u Nišu bio je povod za izjavu za klupski sajt veznog fudbalera koji je u prvom dijelu jesenjeg dijela prvenstva bio pravi motor ekipe.

"Poseban je osjećaj što sam odigrao 100 utakmica u Partizanovom dresu. Nadam se još mnogim, minimum još 100. Zaista lijep osećaj i bio sam stvarno uzbuđen danas zbog te činjenice, ali sad moram da nastavim dalje i u još boljem ritmu!"

Ovako je Aleksandar Popović dobio udarac zbog kojeg je ostao bez svijesti:

O samoj utakmici, novi član „Kluba 100“ kaže.

"Izuzetno teška utakmica u svakom segmentu. Ako još uzmemo i situaciju kada je Popović pao i izgubio svijest, što nas je sve presjeklo, bilo je izuzetno teško. Zaista je bilo teško igrati i pobijediti, jer je danas teren bio toliko loš, da slobodno mogu reći da smo igrali sve osim fudbala. Danas je to bila plaža, a ne fudbalski teren za igru. Mislim da je ovo bio najgori teren na kom sam ikad igrao u svojoj karijeri, a igrao sam nekad i na -15 i -20. Ovo je bio stvarno najgori teren na kom sam igrao, koliko se sjećam. Ali, da biste uzeli titulu, morate da pobjeđujete na takvim utakmicama“, rezignirano govori Natho.

Ovo je bila važna pobjeda za start polusezone.

"Da, bilo je veoma važno početi dobro drugi dio sezone zato što smo se vratili nakon pauze i teških priprema. Posebno sam srećan što sam sam se vratio oporavljen, jer nisam igrao takmičarske utakmice dva-tri mjeseca. Osjećam se dobro i, kao što sam i rekao ranije, bilo je veoma teško igrati fudbal juče, ali sam srećan zbog povratka i radujem se narednim utakmicama. Imamo Ligu konferencija i Superligu, pokušaćemo da damo sve od sebe u Ligi konferencije, ali moramo da budemo i 100% koncentrisani na domaće prvenstvo! Svaka utakmica je veoma važna, svaka utakmica za nas je, kako volimo da kažemo, kao posljednja. Svaka utakmica može da odredi budućnost i moramo biti veoma koncentrisani na to", ističe iskusni Izraelac.

Pogledajte detalje sa meča:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC