• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok za Partizan, pa pobjeda poslije jezivih scena: Muk na "Čairu", a onda dva gola za miran početak proljeća!

Autor Haris Krhalić

Crno-bijeli savladali su Radnički u Nišu sa 2:0.

 Radnički Partizan 0:2 Superliga Srbije Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana započeli su i 2022. godinu baš onako kako su prošlu okončali - pobjedom! U prvom meču u Superligi u proljećnom dijelu šampionata bilo je svega, samo ne iznenađenja.

RADNIČKI NIŠ - PARTIZAN 0:2 (0:1)
/Rikardo 44, Urošević 84/

Uspio je Partizan da stigne već do 20. trijumfa u tek 22. utakmici u sezoni, uspio je i da pojača pritisak na Crvenu zvezdu, ali glavni utisak ovog susreta ostaće uznemirujuće scene iz prvog poluvremena.

Možda će vas zanimati

Golman crno-bijelih Aleksandar Popović doživio je lakši potres mozga kada je na njega u jednom duelu natrčao igrač Radničkog Stefan Mitrović. Tada je došlo do sudara koljena napadača i glave golmana, zbog čega je Popović na desetak sekundi ostao bez svijesti.

Bile su to uznemirujuće scene zbog kojih su svi na "Čairu" zanemeli, a igrači Partizana brzo počeli da dozivaju ljekare u pomoć. Popović je dugo ležao na travi, praktično nepomičan, da bi potom morao da bude odvezen kolima Hitne pomoći.

I mada su kasnije stigle informacije da je sa mladim golmanom sve u redu, i igrači Partizana su se postarali da i u rezultatskom smislu sve bude kako treba - makar iz njihovog ugla.

Rikardo Gomeš je u 44. minutu sa pet metara iskoristio centaršut Kvinsija Meniga da glavom matira golmana Dujmovića i donese miran odlazak na odmor gostima iz Beograda.

Mogao je Nikola Terzić u nadoknadi koja je trajala čak sedam minuta da postigne pogodak kada je "šmekerski" spoljnim dijelom kopačke šutirao i pogodio stativu. No, u nastavku Nišlije nisu uspijevale da stvore priliku kojim bi iznenadili crno-bijele.

Tek u 84. minutu je Slobodan Urošević iskoristio loptu koja se odbila od prečke poslije udarca glavom Igora Vujačića da je on samo ugura u gol za potvrdu pobjede. Za nova tri boda i miran put Partizana u Prag, gde ih u četvrtak očekuje meč nokaut faze Konferencijske lige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC