• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stao je pored Ćavija i napravio potez zbog kog bruji Španija: Fudbaler Barselone se hitno izvinio zbog ovoga! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Urugvajcu se "usijala glava" u finišu meča.

 Ronald Arauho Izvor: Twitter/La Liga/Screenshot

Espanjol i Barselona odigrali su sjajan gradski derbi u kome na kraju nije bilo pobjednika zahvaljući Luku de Jongu. Uspio je Holanđanin u sedmom minutu nadoknade da izjednači rezultat (2:2), a koliko su strasti bile uzavrele najbolje govori i podatak da smo vidjeli čak tri crvena kartona.

Sve je prštalo na terenu, ali i oko njega pošto je u glavnoj ulozi provokatora bio Ronald Arauho, talentovani štoper Barselone, koji je drugo poluvreme pratio sa klupe zbog povrede koljena.

U uzbudljivoj završnici, kada je Đerar Pike isključen, Arauho je počeo da se obračunava sa igračima i navijačima Espanjola, ali je u tome pretjerao. Kamere su ga uhvatile kada je došao do Ćavija i potom pokazivao da će Espanjol ispasti u drugu ligu, zbog čega je morao i da se izvinjava.

Prvo se Arauho verbalno obračunavao sa Nikom Melamedom, kome želi ispadanje u drugu ligu, ali mu je ubrzo Serđi Darder održao lekciju i poručio da je i sam tamo igrao prije dvije godine sa Barselonom B.

"Želim da se izvinim svim navijačima Espanjola zbog neopreznog poteza. Sve ovo je rezultat tenzija koje su rasle tokom derbija. Poštujem druge rivale i klubove i nisam ponosan na ovo što se dogodilo", napisao je Arauho na Tviteru, vjerovatno nakon što je dobio "packe" od kluba.

Kritikovao ga je i Ćavi, rekorder po broju gradskih derbija Barselone, koji je poručio svom fudbaleru da uvijek mora da postoji poštovanje prema rivalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC