• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantan posao za Solskjera! Otjerao ga Junajted, sad će se boriti za opstanak?!

Autor Dragan Šutvić

Nakon nekoliko veoma uspješnih sezona, ove godine se muče, pa bi on mogao da bude rješenje.

 solskjer preuzima aberdin Izvor: Profimedia

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer (48) skoro tri godine je bio na klupi slavnog engleskog tima. Rezultati nisu bili u skladu sa onima iz njegovih igračkih dana, ali ne može se reći da je samo Norvežanin kriv za to. Tim sa Old Traforda ima i većih problema od mjesta menadžera, a Ole će možda uskoro dobiti priliku da zaboravi na taj rastanak.

Nekadašnji napadač bi mogao uskoro da dobije neobičnu ponudu. Po informacijama iz Britanije, za njega bi mogao da se zainteresuje Aberdin koji je ove sezone katastrofalan u Premijer ligi Škotske. On Lige šampiona sa Junajtedom do borbe za opstanak u Škotskoj, ijretko ko je ovako brzo prešao taj put.

Možda će vas zanimati

Škotski tim koji je nekoliko sezona bio treći najbolji klub u državi, sada se dobrano muči.

Ove sezone su katastrofalni i nakon 25 odigranih kola zauzimaju 9. mjesto u ligi sa 12 timova. Sa samo 29 osvojenih bodova, od kojih tek jedan u posljednja četiri kola, Aberdin je mnogo bliži ispadanju iz lige nego vrhu tabele gdje su tradicionalno Rendžers i Seltik.

Aberdin je nedavno, nakon ispadanja iz kupa, otpustio trenera Stivena Glasa, a u Škotskoj i Engleskoj odmah je počelo da se licitira novim imenima za upražnjenu klubu. Ideja o Oleu Gunaru Solskjeru na klupi Aberdina krenula je od Čarlija Nikolasa, nekadašnjeg fudbalera ovog tima koji je dubok trag ostavio u Seltiku i Arsenalu.

On je u kolumni predložio Aberdinu da angažuje Norvežanina, a imajući u vidu u kakvoj je situaciji klub - bolju opciju teško da će naći.

Ovaj nekadašnji napadač je u istom tekstu naveo i da Solskjer možda odbije ponudu, ali je da je svakako bolje da ga pitaju prije nego što pokušaju sa nekim drugim trenerom. Podsjećamo, Ole je prije Junajteda vodio Molde i Kardif, koji nisu mnogo iznad nivoa prosječnog škotskog tima. Ako su uopšte i bolji od Aberdina...

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC