• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italija zabrinuta - Vlahović već tri meča nije dao gol: Alegri ga opet kritikovao - Imaš ti još da učiš!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vlahovićev gol protiv Sasuola je zaveden kao autogol, pa se još više priča o statistici od dolaska u redove "stare dame".

 dušan vlahović nije dao gol na tri utakmice Izvor: Profimedia/Marco Canoniero/Alamy Live News

Nije bilo pobjednika u derbiju Torina, a čini se da Masimilijano Alegri može da bude nezadovoljniji. Juventus je propustio šansu da savlada Torino (1:1) i tako napravi možda dodatnu pometnju u vrhu tabele, međutim njihovi napadači nisu se proslavili protiv odlične odbrane lokalnog rivala.

I ovoga puta Alegri se odlučio da igra sa Dibalom, Moratom i Vlahovićem u napadu, ali su bili sve vrijeme odsječeni, tako da je jedini gol za njih postigao štoper Mathajs de Liht. Zbog toga su pale i kritike...

Možda će vas zanimati

Vlahović je skoro čitav meč igrao na 40 metara od gola, leđima okrenut, pa su italijanski mediji bili spremni da kritikuju najskuplje pojačanje u istoriji zimskog prelaznog roka u Italiji. Znao je dobro Alegri da će se to desiti, pa je imao već spreman govor o srpskom napadaču.

"Imao je problema zato što je veoma dobar igrač, ima još dosta da uči. Kao i što drugi imaju da uče. Morao je cijeli meč da vuče Bremera po terenu i da mu ne dopusti da bude glavni", rekao je Alegri.

"Njihov štoper je veoma jak na lopti u duelima, a mnogo slabiji kada menja poziciju zbog napadača."

Alegri je ponovo blago kritikovao Vlahovića, ali čini se da sada ima više razumijevanja za njega, iako nije postigao gol za "staru damu" već tri utakmice zaredom.

"Hajde da ne zaboravimo da dolazi iz tima koji je imao vrlo dobru sezonu, ali je igrao meč nedjeljno... Morate da napredujete, morate da se prilagodite tome inače fizički nećete moći da igrate na svaka tri dana", poručio je Alegri koji je poslije ovog susreta više kritikovao vezni red.

Podsjetimo, Vlahović je dao gol u prvom meču za Juventus protiv Verone, dok je u sljedeća tri bio bez učinka, odnosno njegov pogodak protiv Sasuola je na kraju zaveden kao autogol.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC