• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi će imati pomoć, i kum ide na Mundijal: Aguero morao u penziju, ali hoće i u Katar - sve će uraditi za Leovu titulu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Proslavljeni napadač će se, nekoliko mjeseci nakon završetka karijere, naći na Mundijalu u Kataru.

 serhio aguero ide na mundijal u kataru Izvor: Profimedia

Serhio Aguero je zbog problema sa srcem morao iznenada da prekine fudbalsku karijeru, odmah su stigle ponude za naredni posao legendarnog napadača, ali... On očigledno ima drugačije planove.

Omaleni Argentinac želi da se sa reprezentacijom svoje zemlje nađe u Kataru, na Mundijalu koji će biti posljednja prilika da se Lionel Mesi okiti titulom svjetskog šampiona. Vjerovatno i jedini trofej koji fudbaleru PSŽ-a nedostaje kako bi stavio tačku na priču o najboljem u istoriji.

Možda će vas zanimati

Iako Aguero neće moći tamo da mu pomogne jer je već u penziji, Kun ima način kako da bude uz kuma.

Mesi će igrati u Kataru, a Aguero želi da bude dio delegacije. On je već obavio razgovore sa selektorom Lionelom Skalonijem i ostali su još samo detalji.

"Obavio sam razgovore sa Skalonijem i Klaudijom Tapijom, predsjednikom saveza. Želim da budem u Kataru, tokom naredne nedjelje će se znati više detalja. Imaću neku ulogu u stručnom štabu reprezentacije", otkrio je Aguero medijima u svojoj zemlji.

Serhio, inače rekorder Mančester sitija po broju golova, do skoro je bio dio reprezentacije. On je sa Argentinom osvojio Kopa Ameriku 2021. godine, a nekoliko mjeseci kasnije morao je da prekine karijeru. Zbog bolova u grudima koje je osjetio krajem oktobra 2021. godine nekoliko nedjelja nije igrao, a zatim je u dogovoru sa ljekarima donio tešku odluku.

Podsjećamo, Serhio Aguero ima nasljednika iz braka sa ćerkom Dijega Armanda Maradone, a Lionel Mesi je kum dječaka. Saradnja na osvajanju trofeja koji je Maradonu učinio besmrtnim bila bi još jedna stvar koja povezuje tri velikana argentinskog fudbala.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC