• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najspektakularniji gol u istoriji Premijer lige: Aguero odlazi, a ovakav pogodak se možda više nikad ne desi! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Svi su mislili da je gotovo, ali ne i Serhio!

 Gol Serhija Aguera za titulu Izvor: Twitter/printscreen/@101greatgoals

Trebalo je da bude veliko pojačanje i da zajedno sa Lionelom Mesijem donosi trofeje Barseloni. Mesi je otišao u PSŽ, a Aguerova karijera je iznenada morala da bude prekinuta zbog problema sa srcem. 

Od svih golova koje je postigao u karijeri ipak će se jedan najviše pamtiti, onaj koji je Sitiju donio dugo čekanu titulu! 

U sezoni 2010/11 u posljednjem kolu sezone Aguero je postigao vjerovatno najpoznatij gol u istoriji Premijer lige na meču sa Kvins Park Rendžersom. Mančester junajted je u jednom trenutku imao čak osam poena viška u odnosu na Siti i djelovalo je da će sigurno uzeti titulu, ali je pet pobjeda zaredom dovelo dva tima iz Mančestera na jednak broj bodova. 

Bilo je potrebno da Siti savladao Kvins Park u posljednjem kolu šampionata, ali su stvari pošle naopako. Poveo je KPR 2:1, ali onda je Džoi Barton isključen. 

Na samom početku nadoknade vremena koja je trajala pet minuta Edin Džeko je izjednačio, a onda je u 94. minutu Serhio Aguero dao gol za titulu! 

Baloteli je u padu dodao do Aguera. on je prošao nekoliko koraka i smjestio loptu u mrežu za prvi titulu Mančester sitija još od 1968. godine! A kada se to desilo, počelo je pravo ludilo na stadionu!

 "To je ubjedljivo najvažniji gol u mojoj karijeri. Dao sam pogodak u posljednjem minutu za titulu, nisam siguran da će se to ikada ponovo dogoditi. Volio bih da vam opišem kako se to desilo, ali ne znam", iskren je bio Aguero. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC