• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rusi ostaju bez finala Lige šampiona zbog Putina? Englezi već "imaju plan" za Vembli - UEFA će morati to da uradi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Britanski mediji već počinju da navijaju da Sankt Peterburg ostane bez organizacije finala najjačeg fudbalskog takmičenja.

 sankt peterburg gubi finale lige šampiona Izvor: Profimedia/YouTube/RT/Printscreen

Prije par godina, Istanbul je ostao bez finala Lige šampiona zbog pandemije korona virusa i striktnih mjera koje su tada postojale u Turskoj, a završnica takmičenja bila je prebačena u Portugal.

Ako je vjerovati britanskim medijima, sada bi Sankt Peterburg i Rusija mogli da ostanu bez finala Lige šampiona, ali iz političkih razloga!

Možda će vas zanimati

"UEFA bi mogla da bude natjerana da promijeni lokaciju odigravanja finala Lige šampiona za sezonu 2021/22 ukoliko Rusija bude izvršila napad na Ukrajinu", piše britanski "Dejli star".

Tenzije na istoku Evrope su porasle nakon što je predsjednik Rusije Vladimir Putin potpisao priznanje Luganske i Donjecke Narodne Republike, a Englezi su brže-bolji došli do svojih ideja.

Isti izvor navodi da bi UEFA ostala bez drugog izbora osim da promijeni mjesto odigravanja finala koje je zakazano za 28. maj. Nimalo iznenađujuće, kao potencijalna lokacija za finale Lige šampiona pominje se londonski "Vembli".

Navodno, ovaj stadion bi mogao da bude jedna od opcija, ali i glavni favorit ukoliko bi se dva engleska kluba plasirala u finale.

Postavlja se pitanje koliko su ovakve promjene od strane UEFA realne u ovom trenutku, ali "Dejli star" piše da organizovanje finala Lige šampiona može da donese čak 72.000.000 evra gradu domaćinu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC