• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan je prvi, ali tek poslije drame: Crno-bijeli sve radili kako treba, a onda je Humska strijepila!

Autor Haris Krhalić

Dramatična pobjeda Partizana iako se nije to očekivalo.

 Partizan Mladost Lučani 2:1 Superliga Srbije Izvor: MN PRESS

Sve je išlo kako treba, vodio je Partizan, a onda umalo da u samo šezdesetak sekundi prospe veliku prednost i ostane bez pobjede u Humskoj. Ipak, ekipa Aleksandra Stanojevića uprkos padu koncentracije u finišu utakmice, uspjela je da savlada Mladost iz Lučana i tako sačuva prvu poziciju na tabeli Superlige.

PARTIZAN - MLADOST LUČANI 2:1 (1:0)
/Rikardo 42, Jojić 54 - Bojović 88/

Počeli su crno-ijbeli stegnuto, svjesni da su prije četiri dana izgubili "vječiti" derbi i pretrpjeli brojne kritike, još svjesniji da je Crvena zvezda ranije tokom dana savladala Voždovac i makar na kratko zauzela čelo tabele.

Ipak, pritisak je bio prevladan onog trenutka kada je Rikardo Gomeš uspio da sjajnim udarcem glavom donese vođstvo Partizanu iz situacije koju mnogi ne bi ni nazvali pravom šansom.

Odlično se snašao i pogodio od stativu gola raspoloženog Kostića, donevši crno-bijelima vođstvo nekoliko minuta prije odlaska na odmor.

Drugo poluvrijeme je automatski dovelo do daleko boljeg Partizana. Stvarale su se šanse u serijama, ređali su se i Kvinsi Menig i Rikardo i Nikola Terzić, ali je Miloš Jojić bio taj koji je duplirao prednost.

Od tog trenutka, kontrola utakmice bila je perfektna za domaći tim, sve do tog 88. minuta. Vrijeme je prolazilo, Mladost nije uspijevala da zaprijeti i sve je išlo ka rutinskoj pobjedi Partizana. Ipak, Milan Bojović je unio pometnju.

Napadač Mladosti je zatresao mrežu poslije dobrog centaršuta sa lijeve strane, pravo niotkuda je u Humsku stigla drama, a samo minut kasnije malo je nedostajalo da Partizan primi još jedan gol.

Tada je Nemanja Miletić napravio dvije greške u samo nekoliko sekundi, sudario se sa Igorom Vujačićem i Nemanja Obradović je izašao maltene sam pred golmana Aleksandra Popovića. No, igrač Mladosti je tukao visoko preko gola, a Partizan zadržao sva tri boda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC