• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NK Zvijezda Gradačac nakon današnje odluke Takmičarske komisije FS BiH: "Krivci će biti adekvatno sankcionisani"

Autor Haris Krhalić

Federalni prvoligaš se oglasion nakon odluke Takmičarske komisije FS BiH da četvrtfinalna utakmica Kupa BiH između Zvijezde i Igmana iz Konjica bude registrovana rezultatom 0:3 u korist gostujuće ekipe.

 Oglasila se Zvijezda Gradačac nakon odluke Takmičarske komisije Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Četvrtfinalna utakmica Kupa BiH između Zvijezde i Igmana iz Konjica, odigrana u srijedu na stadionu "Banja Ilidža" u Gradačcu, registrovana je rezultatom 0:3 u korist gostujuće ekipe.

Naime, klub iz Konjica uputiće žalbu prema Fudbalskom savez BiH, obzirom da je za domaće nastupio golman Azur Aljkanović, koji nije imao pravo nastupa u Kupu obzirom da je u šesnaestini finala stajao na golu Radnika u duelu sa Čapljinom.
Odluku o ovoj utakmici danas je donijela Takmičarska komisija FS BiH, za koju, obzirom na Propozicije, nije bilo dileme, a sada se oglasio i klub iz Gradačca.

"Večeras je održana sjednica Upravnog odbora NK Zvijezda na kojoj su, između ostalog, detaljno razmatrani razlozi koji su doveli do propusta zbog kojih je četvrtfinalna utkamica Kupa BiH registrovana rezultatom 0:3 u korist gostiju. Ovom prilikom posebno prema našim vjernim navijačima želimo izraziti žaljenje zbog ovakvog epiloga", saopštili su iz Zvijezde.

U saopštenju se navodi kako je ovo jako teško palo upravi kluba s obzirom na trud uložen kako bi se obezbijedila sredstva i stvorili preduslovi za odigravanje ove utakmice.

"Zaključeno je da će odgovorne osobe koje su svojim (ne)postupanjem dovele do ovog propusta, biti adekvatno sankcionisane od strane kluba. Ipak, svima nama valja dalje. Zvijezda već u subotu otvara drugi dio sezone Prve lige FBiH protiv Budućnosti iz Banovića sa početkom u 15:00 sati na stadionu Banja Ilidži", zaključili su oni.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC