• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španija bruji - Jovića niko nije ponizio kao Ančeloti! Brutalna poruka pred El Klasiko, a možda mu se obije o glavu...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Luka Jović je krenuo na gostovanje na Majorku sa ekipom, a Karlo Ančeloti ga je precrtao.

 luka jović u nemilosti karla ančelotija Izvor: Profimedia

Karlu Ančelotiju mora da se čestita jer je Real Madrid na putu da lako osvoji prvenstvo Španije, ali i na preokretu protiv Pari Sen Žermena koje su "režirali" Karim Benzema, Luka Modrić i protivnički golman Đanluiđi Donaruma.

Ipak, ne tako dopadljiva igra Real Madrida i metode Italijana koji gotovo da uvijek koristi istih 11 - podigli su mnogo prašine u španski medijima. Ančeloti ima veliki igrački kadar, ali ga ne koristi u tolikoj mjeri, a to su na svojoj koži posebno osjetila trojica igrača: Garet Bejl, Eden Azar i Luka Jović.

Možda će vas zanimati

Sva trojica su među najplaćenijim igračima Real Madrida, međutim jedva da igraju ove sezone. Tako su u najtežem dijelu sezone, u posljednjih mjesec dana, na terenu proveli ukupno samo 16 minuta.

Azar je igrao najviše (13 minuta), Bejl je dobio tek šansu da osjeti teren (tri minuta), dok Jović nije ni ulazio u igru. Štaviše, njegov status se dodatno pogoršao pred gostovanje na Majorci (3:0) jer ga je Karlo Ančeloti u posljednjem trenutku izostavio čak i iz protokola, kao da je htio da ga ponizi, pišu mediji u Španiji.

Poveo ga je na gostovanje na najveće ostrvo u Španiji, međutim odlučio je da ga "precrta" i sa klupe za rezerve, pa su umjesto njega šansu čekali igrači poput Iska, Bejla, Sebaljosa, Azara...

Izvor: Profimedia

Luka Jović je ove sezone odigrao samo 473 minuta za Real Madrid i postigao je jedan gol. Ukupno, ima tek tri pogotka od dolaska u "kraljevski klub" prije tri godine.

Jović tako nije dobio šansu ni protiv tima koji se bori za ostanak, a Ančeloti je "preopteretio" nosioce uoči El Klasika koji slijedi za vikend. Tri boda donijeli su Vinisijus i dvostruki strijelac Benzema, pa tako najbolji igrač tima nije čak ni zamijenjen u utakmici u kojoj je povrijeđen.

Benzema će danas proći posebna testiranja i saznaće se koliko je povreda ozbiljna, a Ančeloti ima glavobolju jer su se požalili još i Rodrigo i Mendi.

Vidjećemo šta će trener Real Madrida uraditi ako ne budu mogli da igraju, a ostali igrači nisu u takmičarskom ritmu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC