• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet je udario na Kristijana - Ma, kakvi golovi, to je nebitno - Kristijano nije među najboljim na svijetu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kristijano Ronaldo među bivšim igračima ima "najvećeg hejtera" u Antoniju Kasanu.

 antonio kasano o kristijanu ronaldu Izvor: Profimedia/The Times/News Licensing

Kristijano Ronaldo igra najgoru sezonu u karijeri, ali je prethodnog vikenda uspio da ispiše istoriju. Postigao je het-trik protiv Totenhema (3:2) i tako postao najbolji strijelac u istoriji fudbala.

Blistao je u svom najboljem meču od povratka na Old Traford, koji je pred rušenjem, i pokazao da i dalje nije još za "staro gvožđe", odnosno za odlazak u MLS koji se već duže vrijeme spominje. Zbog njegove partije mediji u Engleskoj već danima pišu hvalospjeve, ali ako pitate Antonija Kasana - to je čisto pretjerivanje.

Možda će vas zanimati

Bivši reprezentativac Italije jedan je od najglasnijih kritičara Kristijana Ronalda već godinama, pa nije preveliko iznenađenje što je "udario" na njega u trenutku kada ga obasipaju pohvalama.

Kasano je "Mesijevac" i stao je u njegovu odbranu nakon zvižduka navijača Pari Sen Žermena, i kritika mnogobrojnih legendi koje nisu zadovoljne njegovim igrama u prestonici Francuske, međutim to nije dovoljno. Kako bi odbranio Mesija, morao je malo da "pecne" i njegovog najvećeg rivala Kristijana Ronalda.

"Slušajte me, Kristijano Ronaldo nije među najboljim igračima svijeta", bez dlake na jeziku je poručio Kasano gostujući u emisiji kod svog bivšeg saigrača Kristijana "Bobe" Vijerija.

"Da li je golgeter? Jeste. Da li je strašan napadač? Jeste. Da li je pobijedio? Jeste... Ali, vidite, Kristijano Ronaldo je kao Inzagi ili Inijesta, koji su predivni igrači, ali hajde da tu podvučemo crtu: igranje fudbala je potpuno druga stvar u odnosu na postizanje golova."

Kasano je htio da objasni da bez obzira na to što Ronaldo kraj svog imena (za sada) ima 807 golova, to nije nešto što automatski znači da je najbolji. Ima i drugih stvari sem golova...

"Golovi nisu važni kada procjenjujete igrača. Inijesta nije dao ni 60 u karijeri. Ne znam da li je Zidan stigao do 100, a njih dvojica su geniji koji su ispisali istoriju fudbala", dodao je Kasano tokom gostovanja na "BoboTV", a vidjećemo da li su ove riječi stigle i do samog Kristijana.

Prethodni put kada ga je prozovao u javnosti - Ronaldo mu se čak i javio na Instagramu...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC