• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šansa za Jovića u "El Klasiku"? Panika u Realu zbog Benzeme: Francuz se povrijedio pred meč sa Barsom - čekaju snimke!

Autor Nikola Lalović

Odbrojavaju dane do tog snimanja u Realu...

 Karim-Benzema-povredjen-za-El-Klasiko. Izvor: Profimedia

Real Madrid se poslije sjanih igara u Ligi šampiona i eliminacije Pari Sen Žermena okreće domaćem prvenstvu. Tu imaju veliku prednost u odnosu na sve rivale, ali im sada dolazi najteži ispit. 

Igra se "El Klasiko" u nedjelju od 21 čas, a oba tima dočekujumeč na "Santjago Bernabeu" u seriji od četiri vezane pobjede. Ipak, Karlo Anćeloti se brine za svog najboljeg igrača! Karim Benzema je u sjajnoj formi, ali je pokupio povredu!

Najbolji strijelac La Lige sa 22 postignuta gola je osjetio bol u listu nakon drugog gola postignutog u pobjedi nad Majorkom u gostima i tražio je da izađe sa terena. Ipak, Karlo Anćeloti je već izvršio pet izmjena i morao je Real da završi meč sa 10 igrača.

Sada se čeka da otok spadne i da Benzema odradi snimanja, tako da se još uvijek ne zna koliko je povreda ozbiljna. Ukoliko ne bude mogao da nastupi ili ne bude mogao na terenu da provede svih 90 minuta, moguće je da će Karlo Anćeloti u najvećem derbiju evropskog fudbala morati da da šansu Luki Joviću!

A to nije kraj problema u napadu pošto se 20 minuta prije kraja meča sa Majorkom povrijedio i Rodrigo, koji je možda pri startu defanzivca Majorke doživio i prelom kosti. On je otišao sa stadiona na štakama, ali je kasnije na tviteru otkrio da povreda nije ozbiljna. Ipak, ni on nije siguran za "El Klasiko".

Treći igrač koji je pod znakom pitanje je Ferlan Mendi, koji je takođe izašao na tom meču, ali zbog povrede primicača. Sa pet dana do meča protiv Barselone, na velikim je mukama Karlo Anćeloti. 

Da li će ih riješiti tako što će staviti Luku Jovića u prvi tim? Ostaje da se vidi. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC