• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS pokrenuo postupak protiv Stanojevića! Treneru Partizana prijeti kazna zbog teških riječi na konferenciji

Autor Dragan Šutvić

Komentarisao je suđenje i Crvenu zvezdu, pa ga najvjerovatnije čeka kazna.

 fss pokrenuo postupak protiv aleksandra stanojevića  Izvor: MN PRESS

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) pokrenula je postupak protiv Aleksandra Stanojevića zbog komentarisanja suđenja u javnosti, saznaje "Sportski žurnal".

Trener Partizana je o suđenju govorio na konferenciji za novinare pred meč sa Radnikom iz Surdulice, kada se dotakao i "vječitog" rivala Crvene zvezde, a time je prekršio jedan od članova Disciplinskog pravilnika. Naime, trenerima, fudbalerima i službenim licima najstrože je zabranjeno da komentarišu suđenje.

Možda će vas zanimati

Već tokom nedjelje članovi Komisije zatražiće od Stanojevića da se izjasni po ovom pitanju, odnosno da objasni svoje riječi sa konferencije za medije.

"Niko ne spominje čist penal nad Jovićem koji se desio. I prvi put uvijek gledamo pozitivno na srpski fudbal. Ovo sam prvi put sada doživio, jedno tendeciozno suđenje. Ne znam zašto se Sudijska komsija nije oglasila. Kada je Zvezda tražila, oglasili su se, i na kraju se ispostavilo da je bio čist penal u Subotici. I sad vi onda pričate o padu. Mi smo od 10 odigrali sedam utakmica fenomenalno. Pravi se takav nenormalan pritisak od strane Zvezde i niko se ne oglašava niti analizira. Imali bismo dva boda prednosti, ali sada dovodiš u situaciju da praviš prednost Zvezdi da bude domaćin. Iako mi moramo da pobijedimo i ostale utakmice. Praviš neviđenu prednost da Zvezda ima prednost domaćeg terena. Nadam se da će Sudijska poslije svih ovih stvari da se oglasi kao u Hrvatskoj. Da objasne cijelu situaciju u celom kolu. Ili ćemo morati mi svaki meč kad se nešto desi da pravimo haos", rekao je između ostalog Aleksandar Stanojević na burnoj konferenciji pred Radnik.

"Žurnal" navodi da je kazna za trenera Partizana neminovna i da će mu pored opomene i novčane kazne zaprećena je i zabrana vršenja bilo koje funkcije u fudbalu od tri do šest mjeseci.

Nije ovo prvi put da treneri budu kažnjeni zbog komentarisanja suđenja, a Stanojevića najvjerovatnije čeka samo "udarac po džepu".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC