• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Povedi i Tadića!" Trener Ajaksa preuzima Mančester junajted: Oduševio na intervjuu, Poketino opet izvisio za posao!

Autor Dragan Šutvić

Biće zanimljivo vidjeti Ten Haga u timu koji mu po igračkim karakteristikama ne odgovara.

 trener ajaksa preuzima mančester junajted  Izvor: Profimedia

Mančester junajted dugo već traga za novim trenerom. Još od odlaska Olea Gunara Solskjera u novembru nemaju stalno rješenje na klupi pošto je privremeno izabran Ralf Rangnik, čovjek koji će od ljeta preuzeti direktorsku funkciju, pa tako istovremeno odlučiti ko će ga naslijediti.

Najviše se pričalo o Zinedinu Zidanu i Maurisiju Poketinu, ali će najvjerovatnije novi trener "crvenih đavola" biti holandski stručnjak Erik ten Hag iz Ajaksa.

Možda će vas zanimati

Engleski novinar Ronan Marfi objavio je da je "dolazak Ten Haga u Junajted pitanje trenutka", a navodno je bio i na intervjuu za posao u Mančesteru. Nezvanične informacije govore da je Rangnik čuo sve što je i želio da čuje, pa je zbog toga nikad bliže odluci da imenuje novog trenera.

Nakon odlaska Ser Aleksa nisu uspjeli pokušaji sa Mojesom, Van Galom, Murinjom i Solskjerom, pa je jasno da Junajted ovoga puta ne smije da pogriješi i da takođe mora da izabere trenera jasne fudbalske filozofije.

Ten Hag je moderan trener "krojfovskih shvatanja fudbala" koji je u Ajaksu od 2017. godine. Dobro je poznato da ih je vodio skoro do finala Lige šampiona 2019. godine, a sve vrijeme njegova ekipa igrala je atraktivan i ofanzivan fudbal u kome su i mladi imali veliku ulogu.

Čak su i kladionice na strani Ten Haga, pa se tako daje najmanja kvota za njega kao novog šefa (2.10), dok duplo slabije šanse imaju Poketino i Tuhel.

Biće zanimljivo koga će od igrača Ajaksa Tadićev trener povesti u Junajted, a već na Old Trafordu ima Van de Beka. Navijači na društvenim mrežama već komentarišu da bi i Srbin bio poželjan, čak i u veteranskim godinama, dok neće biti iznenađenje ako opremu "crvenih đavola" obuče recimo Rajan Gravenberh.


Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC