• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogba opleo po Mančesteru - Sezona je mrtva, hoću trofeje! Francuz nezadovoljan u Junajtedu: Postavljam im jedno pitanje

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pol Pogba otvoreno pričao o problemima u Mančester junajtedu...

 pol pogba nezadovoljan u mančester junajtedu Izvor: Profimedia

Mančester junajted i definitivno neće osvojiti nijedan trofej ove sezone. U Premijer ligi su predaleko od rivala, Liga kup je osvojio Liverpul, ispali su u FA Kupu, dok su eliminisani i u Ligi šampiona od madridskog Atletika. To znači da u svoje vitrine ni ove godine neće staviti neki pehar. Nije pomoglo ni dovođenje Kristijana Ronalda koji je trebalo da bude spasilac.

Umjesto toga su se problemi samo nagomilavali. Odlazak Ole Gunara Solskjera i dolazak Ralfa Rangnika nije promijenio mnogo toga. Stvari i dalje idu u lošem smjeru, sve više se priča o problemima u svlačionici, u prvom planu su gluposti koje pravi kapiten Hari Megvajer, a da stvari ne funkcionišu govore i riječi Pola Pogbe.

Možda će vas zanimati

Kontroverzni francuski fudbaler, koji je često u javnosti ili direktno ili preko svog menadžera Mina Rajole, je dao intervju u kom je opleo po svom klubu. Praktično je poručio da mu je cilj da ode.

"Ova sezona je za nas 'mrtva'. Nećemo osvojiti ništa. Šta god da se desi u budućnosti, želim trofeje, bilo da je to sa Junajtedom ili negdje drugdje", rekao je Pogba za "Le Figaro".

Njegovi planovi za budućnost su jasni.

"Želim da pobjeđujem, da napredujem i da nadoknadim sve one godine kada ništa nisam osvojio. Moram da budem iskren, ono što sam ostvario u posljednjih pet godina me uopšte ne čini zadovoljnim."

S obzirom na to da u reprezentaciji Francuske pruža dobre partije, upitan je da prokomentariše zbog čega je to tako i šta su razlike.

"Normalno je da postoji razlika u odnosu na klub, jer mi je teško da pronađem konstantnost kada često mijenjam pozicije, sistem igre, partnere u veznom redu. U reprezentaciji imam veću minutažu, sistem je drugačiji, znam svoju ulogu, osjećam da mi trener i saigrači vjeruju. Dešan mi vjeruje, dok u Junajtedu nemam ni ulogu u timu. Postavljam im to pitanje i nemam odgovor i dalje", zaključio je Pogba.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC