• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi ima sve najskuplje automobile svijeta, ovo je njegova kolekcija: Koštaju 30.000.000 evra, a jedan ne smije da vozi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Niko u svijetu sporta nema ovako skupu garažu.

 automobili lionela mesija Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je nedavno počastio sebe novim automobilom, ali ipak njegova kolekcija skupih vozila ne može da se mjeri sa onom koju ima Lionel Mesi. Argentinac ima ubjedljivo najskuplju garažu u svijetu sporta, a neki izvori tvrde da automobili koje posjeduje vrijede preko 30.000.000 evra!

Poznato je da Mesi posjeduje 13 automobila i uglavnom se radi o luksuznim ili sportskim modelima. A to koliko su dragocjeni njegovi "ljubimci" govori i činjenica da Kristijano Ronaldo ima šest automobila više, ali njegova kolekcija vrijedi 10.000.000 evra manje.

Možda će vas zanimati

Zapravo su se dva superstara nadmetala za Ferari 335 Spajder Skaljeti u Parizu. Ovaj jedinstveni automobil je proizveden samo u četiri primjerka i na kraju je na aukciji 2016. godine pobijedio Mesi.

On takođe posjeduje i Ferarijev F430 Spajder koji je sposoban da od 0 do 100 kilometara na čas ode za 3,6 sekundi. A u kolekciji je i Pagani Zonda Roudster, jedno od najskupljih vozila ikada. A prilično je bizarno što taj automobil zapravo nigdje ne smije da se vozi jer nema dozvole za izlazak na put.

U garaži igrača PSŽ-a stoje i Mercedes SLS AMG, dva Maseratija i dva Gran Turizma, modeli S i MC Strandale. Posjeduje ofanzivni vezista i nekoliko audija i Rejndž Rovera, jednog Leksusa, jednog Dodž Čardžera i Kadilak Eskalejd.

Tu je i Mini Kuper, a kupio je Mesi i Tojotu Prijus, vozilo na hibridni pogon koje je hit među novom generacijom. Pogledajte sve njegove automobile:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC