• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo, otjeraj ga iz Rome! Fudbaler sa suprugom napravio glupost - da li je završio sa klubom?!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nevjerovatno šta je uradio i sebi i svojoj karijeri

 Fudbaler-Rome-Veretu-i-pozitivna-supruga Izvor: Instagram/jordanveretout

Fudbaler Rome Žordan Veretu (29) napravio je neobjašnjivu glupost i tako sigurno razbjesnio i trenera Žozea Murinja i sve u klubu, dok navijači već traže da bude sklonjen iz tima do kraja sezone.

Veretu je tokom pauze zbog utakmica reprezentacije slavio rođendan svoje supruge Sabrine (29) i sa njom otišao u Monte Karlo, iako je ona prije odmora dobila pozitivan rezultat na koronu.

Iako mu je Portugalac dao pet dana odmora, Francuz nije to iskoristio da se sačuva i izoluje od zaražene supruge, već su zajedno nastavili da se provode, što pokazuju i fotografije na društvenim mrežama. "Pozitivna sam, ali ovo je moj dan", napisala je žena fudbalera uz fotografiju iz frizerskog salona, na kojoj ne nosi masku.

Veretuov potez je razbjesnio navijače, pogotovo zato što je propustio trening ekipe nakon klupskog saopštenja da je neimenovani fudbaler zaražen kovidom.

Za to vrijeme, mediji citiraju njene riječi: "Bili smo nekoliko dana u Monte Karlu, sa ljudima koji su došli kod nas iz čitave Francuske i uz one koji su radili na tom događaju. U subotu sam dobila pozitivan nalaz na koronu, kao još jedna osoba, ali u tom trenutku smo svi već bili zajedno. Svima sam dala izbor da odu ako žele, ali svi su insististirali na tome da ostanu i da uživaju u zabavi", rekla je ona, a prenio portal "Firenze Viola".

Prethodnih nedjelja, italijanski novinari pisali su da Veretu želi da ode iz kluba jer ne može da se uklopi u Murinjov stil, a ostaje da se vidi da li će ga ova nevjerovatna greška definitivno koštati mjesta u sastavu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC