• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Marin se vraća u Zvezdu: Igra do kraja sezone, pa postaje direktor crveno-bijelih!

Autor Haris Krhalić

Nekadašnji reprezentativac Njemačke Marko Marin okušaće se u funkcionerskim vodama čim se završi sezona.

 Marko Marin se vraća u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Marin (33) na kraju sezone će se vratiti u Beograd i postati direktor aktuelnog šampiona Srbije. Po informacijama MONDA - nekadašnji reprezentativac Njemačke postaće šef skauting službe čim se završi aktuelno prvenstvo tokom kojeg u Mađarskoj nosi dres Ferencvaroša.

Biće to krupna promjena unutar kluba, a nekadašnji kreativac Verdera i Čelsija već je ozbiljno shvatio posao koji ga čeka. Praktično, počeo je da radi i prije imenovanja, pa je prethodnih nedjelja često posjećivao Beograd.

Između ostalog, Marko Marin je nedavno gledao i meč Grafičara i Zlatibora u okviru Prve lige Srbije, što je jasan signal da već detaljno prati mlade fudbalere koji stasavaju u filijali Crvene zvezde. To će mu biti posao i od narednog ljeta, kada će skautirati potencijalna pojačanja za prvi tim crveno-bijelih.

I sam je prije nekoliko godina imao iskustvo igranja za Zvezdu. Marin je u ljeto 2018. godine stigao u Crvenu zvezdu iz Olimpijakosa, a u januaru 2020. godine preselio se u Saudijsku Arabiju. 

Podsjećamo, u bogatoj igračkoj karijeri Marin je nosio dres Borusije Menhengladbah, Verdera, Čelsija, Sevilje, Fiorentine, Trabzona, Anderlehta, Olimpijakosa, Crvene zvezde, Al Ahlija, Al Raeda i Ferencvaroša. Odigrao je 16 mečeva za seniorsku reprezentaciju Njemačke sa kojom je nastupio i na Mundijalu, kao i još 41 meč u mlađim kategorijama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC