• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva kluba ga ne žele, a sada ga ostavila i žena: Bio je zvijezda Premijer lige, a život mu se raspada!

Autor Haris Krhalić

Francuski fudbaler Antoni Marsijal godinama je upoređivan sa Anrijem, ali njegova karijera daleko je od toga... I postoje novi problem.

 Žena ostavila Antonija Marsijala Izvor: Instagram/melaniemartialdc/printscreen

Nekada jedan od najtalentovanijih francuskih fudbalera Antoni Marsijal trenutno ima velikih problema u karijeri. Nakon slabe jesenje polusezone u Mančester junajtedu preselio se na pozajmicu u Sevilju gdje za sada nije eksplodirao, a loše vijesti stižu i iz njegovog privatnog života.

Krilni fudbaler španskog tima razveo se od Melani Da Kruz, žene sa kojom je tri godine bio u braku i sa kojom ima sina.

Ovu informaciju, uz fotografiju sebe u vjenčanici, podijelila je na svom instagram profilu manekenka koja na toj društvenoj mreži ima čak 3.6 miliona obožavalaca. Takođe, sa njenog profila nestala je većina fotografija na kojima se nalazi francuski fudbaler...

Pogledajte kako izgleda Melani:

"Ponekad, da biste pobijedili u trci, morate da prestanete da trčite. Obično ne govorim o svom privatnom životu, ali ovaj put to moram da uradim. Nema lakog raskida, ali to se može učiniti uz najveće poštovanje i skromnost s moje strane. Zajednički život je dug put i često je posut zamkama. Odustajanje nije dio mog karaktera, ali putevi nam se razilaze. Skoro tri godine otkako smo rekli 'da', nažalost ljubav nije dovoljna", napisala je Melani u objavi.

Ovo je samo još jedan problem sa kojim će Martijal morati da se suoči, pored onih koje ima u profesionalnoj karijeri - iako je stigao u Španiju zbog napada na titulu.

Krilni fudbaler koji ima 30 nastupa za reprezentaciju Francuske ove sezone je u dresovima Mančester junajteda i Sevilje odigrao svega 19 mečeva, uz dva gola i jednu asistenciju. Očigledno je da nijednom od ta dva tima nije previše potreban.

Sevilja ne razmišlja da ga otkupi od engleksog tima, dok Junajted mašta o tome da ga uključi u dio transfera za Harija Kejna, kako bi spustio cijenu engleskog napadača tokom pregovora sa Totenhemom.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC