• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brazil ima Nejmara, znači da mi imamo šanse! Rade Bogdanović "prozvao" i Švajcarce: Sad onaj nesrećnik nije na SP!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznati fudbaler vjeruje u Piksijeve momke.

 rade bogdanović o žrijebu za svjetsko prvenstvo Izvor: RTS/Screenshot/MN Press

Bivši fudbaler Rade Bogdanović dobro je poznato po "oštrom jeziku" u svojim fudbalskim analizama, a tako je bilo i nakon žrijeba za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Srbija će igrati protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna, a iako je u pitanju jedna od najtežih grupa na Mundijalu - Bogdanović za "Juronjuz" poručuje da i te kako imaju šanse. Razlog je u tome što najbolje igraju protiv najjačih reprezentacija, pa stoga vjeruje u Piksijeve momke.

Možda će vas zanimati

"Što se tiče samih šansi, moram da kažem da je Brazil uvijek Brazil, ali ne onakav kakav je bio prije 20 godina, posljednje SP su uzeli 2002. godine, a nakon toga se u par navrata i obrukali. Imaju par igrača, ali ne klase Ronalda i Ronaldinja. Ipak, evidentno je da su kompaktni i da su prošli kvalifikacije. Interesantno, najbolji dio njihovog tima su golmani Ederson i Alison", rekao je Bogdanović i potom "pecnuo" najveću zvijezdu Brazila.

"Imaju Nejmara, koga nigdje nema, znači da imamo šanse."

Kamerun opisuje kao "klasičnu afričku selekciju" u kojoj dominiraju snaga i fizička sprema, vjeruje da ako se spusti lopta - mogu da ih pobijede bez problema, dok protiv Švajcarske zna se...

"Protiv Švajcarske će da proradi naš inat. Nemamo dobra iskustva sa sudijom, a sa njima nemamo problem. Ali, eto, taj nesrećnik neće biti na SP. Dakle to je ekipa u kojoj dominiraju Balkanci. Pobijedili nas jesu prošli put, ali mislim da ni oni nisu ta ekipa od prije. Ja sam sto odsto siguran da ćemo ih pobijediti", rekao je Bogdanović.

Bivši jugoslovenski fudbaler pohvalio je i Piksija zbog toga što njegova ekipa sada izgleda mnogo bolje nego što je to bilo kod njegovih prethodnika.

"Dragan Stojković je napravio fenomenalnu atmosferu, kao niko do sad. Dugo nismo imali ujedinitelja, nismo imali trenera koji bi donio pravdu i to se na neki način primijeti za sve ovo vrijeme koliko je on na čelu reprezentacije. Optimizam je zdrav, ali ne treba pretjerivati i ne treba nikome prijetiti, fudbal je jako interesantna i brutalna igra. Ali je evidentno da imamo dobre igrače, igramo napadački i mislim da će nam Švajcarci odgovarati", zaključio je Bogdanović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC