• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni as "opleo" po Junajtedu: Postali su dosadni, očekivao sam promjene, ostaćemo bez Lige šampiona!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji igrač Mančester junajteda je analizirao igru i probleme "crvenih đavola".

 geri nevil razočaran mančester junajtedom  Izvor: Twitter/screenshot/footballdaily

Sezona Premijer lige se bliži kraju. Za titulu se bore Mančester siti i Liverpul i njihov duel 10. aprila na "Etihadu" bi mogao da odluči šampiona. Za to vrijeme drugi klub iz Mančestera ima ogromne probleme i trenutno je daleko od pozicije koja vodi u Ligu šampiona.

Junajted je sedmi, ima 51 bod, tri manje od četvrtoplasiranog Arsenala i dvije utakmice više od londonskog kluba. Uz to igre koje prikazuju su daleko ispod nivoa na kom treba da budu. U subotu uveče su remizirali sa Lesterom (1:1) i udaljili se od elite, ali i evropskih takmičenja pošto su ispred njih Vest Hem i Totenhem.

Možda će vas zanimati

Poslije svega toga se oglasio bivši igrač "crvenih đavola" Geri Nevil koji radi kao stručni konsultant za "Skaj sport". I on je razočaran.

"Mislim da će teško doći do mjesta koje vodi u Ligu šampiona. Ovo što smo gledali je bilo veoma loše. Očekivao sam da će poslije reprezentativne pauze stvari da krenu na bolje, da će im pomoći mala pauza i da će u preostalih devet mečeva to da bude onako kako treba", počeo je Nevil.

Priznao je i Geri da mu je mučno da gleda tim za koji navija.

"Biće ovo duga dva mjeseca za igrače i navijače Junajteda, posebno ako budu igrali ovako užasno kao protiv Lestera. Bilo je zaista teško gledati, više nisam ljut, mada mislim da ni fanovi nisu bijesni, već da je to sve ravna linija. Izgleda tako dosadno, vjerujem da je igračima stalo i da im nedostaje neko da im pokaže pravi put, a to kreće od samog vrha."

U posljednje vrijeme se pojavljuje dosta spekulacija, kako o izboru novog trenera, tako i o potencijalnim transferima na ljeto.

"Potoji mnogo stvari u ovom momentu koje su nesigurne u vezi kluba. Razne priče oko Harija Megvajera, Markusa Rašforda, Kristijana Ronalda, Edinsona Kavanija, onda oko Ralfa Rangnika. Hoće li na kraju otići na mjesto konsultanta ili ne? Ima dosta pitanja."

Iznenadila ga je i formacija Rangnika. Zbog bolesti nije bilo Ronalda, Kavani je povrijeđen, a trener je postavio Bruna Fernandeša u srce napada, ostavio je Rašforda na klupi...

"Taj potez je 'ubio' Rašforda. Znam da je u veoma lošoj formi i da mu nedostaje samopouzdanje, ali ako nema Ronalda i Kavanija, a trener ne ubaci Rašforda koji je prethodni period proveo u klubu, trenirao, radio. Čudna odluka", zaključio je Nevil.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC