• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajtedova svlačionica kuva, Matić otkrio detalje: Ako ne ispune cilj nastaće haos u klubu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Engleski velikan je u problemima tokom čitave sezone, a Nemanja Matić otkriva da bi ostanak ispod četvrte pozicije bio katastrofalan za klub.

 Nemanja-Matic-o-Mancester-junajtedu Izvor: Profimedia

Mančester junajted nije u sjajnoj poziciji da se izbori za četvrto mjesto i plasman u Ligu šampiona naredne sezone, ali Nemanja Matić (33) vjeruje da je to moguće. Ako se ne desi... Biće velikih problema za tim sa Old Traforda, smatra srpski fudbaler.

U intervjuu za TalkSport vezni fudbaler Mančester junajteda je govorio o finišu sezone koja je u toku, kao i problemima sa kojima se saigrači i on susreću. Ova sezona veoma je turbulentna jer su mijenjali trenera, a njemački stručnjak Ralf Rangnik samo je privremeno rješenje na klupi.

I on nije uspio da "trgne" ekipu! Klub i dalje nije u povoljnoj situaciji, pošto mu četvrtoplasirani Arsenal bježi četiri boda uz meč manje, a ispred je i Totenhem.

"Kao što znate, mi nismo u idealnoj poziciji u ligi i atmosfera nije fantastična. Moramo da ostanemo fokusirani i da vjerujemo u sebe jer želimo da završimo među prva četiri tima. Atmosfera u našoj svlačionici će zavisiti od toga. Ukoliko završimo na nekoj od prve četiri pozicije, to će biti dobro jer ćemo... Ne mogu da kažem da ćemo biti srećni, bićemo zadovoljni", otkrio je Nemanja.

Naravno, postoji i ona druga opcija, da se velikan iz Mančestera ne izbori za ostvarenje ciljeva.

"Ako ne uspijemo, to će biti jedna veoma tužna svlačionica", rekao je Matić.

Postoji samo jedan način da Junajted ispuni svoj cilj - potrebno im je da pobijede skoro svaki prvenstveni meč do kraja sezone!

"U našoj svlačionici ima mnogo dobrih fudbalera, igrača koji imaju pravi pristup i svi moramo da znamo da je pritisak u Mančester junajtedu veliki. Ralf Rangnik je iskusan menadžer, a mi radimo naporno da bi mu olakšali posao. Jasno je da nemamo najbolje rezultate, ali on radi najbolje što može i mi se trudimo da pratimo njegove ideje. Treba nam samo da pobjeđujemo mečeve, da osvajamo bodove iz utakmice u utakmicu", dodao je iskusni srpski fudbaler.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC