• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Senzacija! Mbape "izradio" Real Madrid, sprema se potpuni obrt!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

A djelovalo je kao bajka...

 Mbape želi da ostane u Parizu Izvor: Profimedia

Djelovalo je da će Kilijan Mbape ovog ljeta postati fudbaler Real Madrida, činilo se da odavno postoji verbalni dogovor, međutim možda u poslednjim nedeljama njegovog ugovora sa Pari Sen Žermenom dođe do senzacinalnog preokreta koji bi potpuno poljuljao evropski fudbal!

Real Madrid bi mogao da ostane bez Mbapea, koga su željeli da dovedu kao slobodnog agenta, ali se sjajni igrač "svetaca" premišljao i prema informacijama iz Francuske - sada želi da ostane.

"France Bleu", koji posebno prati reprezentaciju Francuske i njihove zvijezde, objavio je da je Mbape odlučio da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom i čeka njihovu novu ponudu. U taboru vicešampiona Francuske optimistični su da će Mbape staviti "paraf" na novi ugovor, a sada ih očekuju novi pregovori.

Nezvanično, Mbape ne bi želio da potpisuje dugoročni ugovor, pa je vrlo moguće ako se saradnja nastavi samo za dvije-tri sezone, pošto napadač "trikolora" ima ambicije da jednog dana zaigra u Real Madridu.

To možda ne bude ovog ljeta i zbog toga će se možda Real Madrid okrenuti Holandu iz Dortmunda. Nisu nikako mogli da izvedu da potpišu obojicu, ali suprotno očekivanjima - propustiće prvu priliku da dovedu fudbalera za kog su ljetos nudili 180 miliona i bili odbijeni.

Vidjećemo da li će ovaj potez Mbapea razljutiti Real Madrid i da li će mu se ponovo javiti iako bude imao ugovor sa Parižanima, ali djeluje da su Leonardo i Poketino dobili prvu bitku. Da li i rat... 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC