• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajcarska još boli Srbe, a Hrvat sipa so na ranu! Napadač koji je igrao na Mundijalu tvrdi - Niste pokradeni!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji reprezentativac Švajcarske objasnio je svoje viđenje situacije koju dobro pamtimo iz Rusije.

 josip drmić smatra da feliks brih nije oštetio srbiju Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije ponovo je izvučena u grupu sa Švajcarskom za Svjetsko prvenstvo, a navijačima u Srbiji to je probudilo bolne uspomene. Svi su se odmah sjetili nedosuđenog penala nad Aleksandrom Mitrovićem iz Rusije, a zatim i provokacija Granita Džake i Džerdana Šaćirija...

Ipak, ne misle svi da je Srbija tada pokradena kada je Feliks Brih odlučio da ne dosudi kazneni udarac iako su dvojica igrača obarala Mitrovića. Riječ je o Josipu Drmiću, švajcarskom fudbaleru hrvatskog porijekla koji trenutno igra za Rijeku.

Možda će vas zanimati

On je u intervjuu pričao o meču čiji je bio akter u samom finišu, ističući da je suđenje na tom meču bilo podjednako na stranu oba tima!

"Bio sam rezerva na tom meču i ušao sam na kraju da odigram minut. Onako, gledajući s klupe, imao sam utisak da vas Brih nije namjerno pokrao na tom meču. Mislim da je situacija bila 50:50, mogao je i da pokaže na 11 metara, pa da Srbija pobijedi, ali sjećam se da je tenzija oko same utakmice bila nepodnošljiva. Toliko je fokus bio na vanfudbalskim stvarima, na Džaki, Šaćiriju, njihovom kosovskom porijeklu, da je fudbal potpuno ostao u sjenci, kao i naša pobjeda", rekao je Drmić za MeridianSport.

Napadač hrvatskog tima se nada da ovog puta u centru pažnje neće biti eskalacije sukoba tokom meča Srbije i Švajcarske.

"Pravo da vam kažem, iznenađen sam kako smo opet završili u istoj grupi na Mundijalu. I još je Brazil tu… Biće sigurno opet napeto, znamo i zbog čega. Molim Boga samo da obje strane budu pribrane i da ne bude eskalacije kao u Rusiji jer će to opet baciti fudbal i Mundijal u totalno drugi plan", dodao je napadač.

On već godinu i po dana nije dobio poziv u reprezentaciju i teško je očekivati da se nađe u Kataru. Ipak, vjeruje da će Švajcarska izboriti plasman u nokaut fazu turnira.

"Ne očekujem ništa, pa ni poziv za Katar. Selektor je taj koji odlučuje, a ja sam prestao da se nadam. Nisam se povukao iz nacionalnog tima, ali shvatam da ću teško biti među 23 koji putuju na Mundijal. Imam osjećaj da će na ovom Mundijalu biti dosta iznenađenja, pa i u našoj grupi, gdje su svi već u startu otpisali Kamerun. Nadam se prolazu Švajcarske, ali da će biti teško, to je svakome", zaključio je fudbaler Rijeke.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC