• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnogorac i Hrvat dijelili "ćuške" zvijezdi Sitija: Provocirali ga, vukli za kosu, umiješao se i Gvardiola! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Džek Griliš nije baš omiljen Vrsaljku i Saviću.

 vrsaljko i savić provociraju griliša  Izvor: TV Arena sport/screenshot

Mančester siti je prethodne večeri savladao Atletiko Madrid (1:0) u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, a susret je između ostalog obilježila odluka Dijega Simeonea da se brani sa svih 11 igrača.

Na društvenim mrežama već je postala viralna fotografija na kojoj se vidi da Atletiko bez lopte igra u formaciji 5-5-0, ali nije to i jedina taktika koju su koristili protiv Sitija. Znali su na koji način da isprovociraju "prgavije" igrače Pepa Gvardiole, pa je tako u finišu meča došlo do sukoba na terenu.

Možda će vas zanimati

U posljednjih pet minuta sudija Ištvan Kovač poduhelio je četiri žuta kartona, po dva svakom timu, a posebno interesantan duel bio je u nadoknadi vremena kada su se Šime Vrsaljko i Stefan Savić okomili na Džeka Griliša.

Nije nikakva tajna da Griliš "lako plane", a naciljali su ga čim je ušao u igru. Korea je prvo nad njim napravio faul i potom ga napucao u lice za šta je dobio žuti karton, a potom su Balkanci počeli da ga provociraju. Opkolili su ga i počeli da vode polemiku sa njim, pa je umalo došlo i do fizičkog obračuna.

Vrsaljko ga je povukao za kosu, kao da je ismijavao njegovu frizuru, dok ga je Savić blago udario po licu. Svađa se nastavila pošto su pokrivali usta kako se ne bi vidjelo šta govore.


Čak je i Gvardiola morao da reaguje i skloni svog fudbalera od Vrsaljka i Savića. Sve se završilo tako što je samo Hrvat upisan u bilježnicu sudije, dok je karton zbog svađe dobio i golman Ederson iz Sitija. Njega je uspio da iznervira njegov zemljak Mateus Kunja, iako je cilj bio da "namagarči" Laporta.

Dugo su se gurali glavama, da bi na kraju Kunja pao na travu i počeo da simulira udarac, a to je sve pratio golman Ederson i dotrčao na lice mjesta kako bi se raspravio sa sunarodnikom.

Slične stvari čekaju nas sigurno i za osam dana na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu.


Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC