• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Rome davio rivala u tunelu: Murinja gađali grudvama, pa ga pobijedili, a onda je poslije meča nastao haos!

Autor Haris Krhalić

Jedan od trenera Rome nije viteški podnio poraz od Bodo/Glimta. Norvežani tvrde da je davio njihovog šefa struke poslije meča.

 Inicident nakon utakmice Roma Bodo Glimt Izvor: Profimedia/Andrea Staccioli/In

Ne može Roma sa Bodo/Glimtom! Prvo ih je ovaj norveški tim u grupnoj fazi Lige konferencija savladao sa nevjerovatnih 6:1, a potom su ova dva tima izvučena kao par četvrtfinala. Tu je Roma povela sa 1:0 golom Pelegrinija, a onda je Bodo preokrenuo i trijumfovao sa 2:1 u prvom duelu ovog dvomeča. 

Prije utakmice navijači su grudvama gađali Žozea Murinja, a poslije utakmice član njegovog stručnog štaba bio je u centru pažnje. Trener golmana Nuno Santoš je nasrnuo na trenera norveškog tima Kjetila Knutsena

Prema navodima norveških medija Bodo/Glimt je več dostavio UEFA sporne fotografije na kojima se vidi da je poslije meča Mendeš nasrnuo na njihovog trenera. Sve se dogodilo na putu do svlačionice kada je Santoš krenuo da davi Knutsena! 

"Ponašanje čovjeka iz Rome nije samo fizički napad na Kjetila Knutsena, to je sistemski napad na Glimtove vrijednosti. Mi, kao mali klub, ne možemo da stojimo skrštenih ruku i da to prihvatimo", napisali su iz norveškog kluba u saopštenju za javnost.

Sa druge strane iz Rome tvrde da se sve odigralo potpuno suprotno i da je zapravo stručnjak Bodo/Glimta napao njihovog člana stručnog štaba. Na to je Knutsen odgovorio novim optužbama. 

"Drugi trener se samo glupo ponašao. Zlostavljao me je neposredno prije početka utakmice, a onda je nastavio isto to da radi na stazi. Potrebno je malo fer pleja, ako je moguće", zaključio je Knutsen.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC