• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meč godine u Premijer ligi, a treneri pričaju o Novaku, Rodžeru i Rafi!

Autor Haris Krhalić

Mančester siti i Liverpul u nedjelju igraju utakmicu koja može da odluči šampiona Premijer lige, a treneri su pričali o velikoj trojci.

 Klop i Gvardiola o teniserima Izvor: Profimedia

Utakmica sezone igra se u nedelju. Na "Etihadu" će od 17.30 časova snage odmjeriti Mančester siti i Liverpul. Direktan duel dva najbolja evropska tima u ovom trenutku će imati veliki uticaj na šampionsku titulu u Premijer ligi. Pobjednik iz tog duela napraviće veliki korak ka tom cilju.

Prije tog okršaja su održane konferencije za medije na stadionima ova dva rivala, a tamo je bilo zanimljivih tema. I jedan i drugi su spominjali najbolje svjetske tenisere - Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Poredili su svoje timove sa "velikom trojkom".

Jirgen Klop je prvi spomenuo tenisere, doduše samo Španca i Švajcarca, ali Pep Gvardiola nije. Oni su bili tema zbog svega što su uradili u prethodnih 15 godina.

"Najviše zasluga za ovo ima konstantnost koju smo imali tokom godina, posljednjih četiri-pet. Kao Đoković, Nadal i Federer koji su u vrhu toliko dugo. Morate da dođete do tog nivoa da biste osvajali titule. Čak i kada budem jednog dana otišao u penziju i igrao golf i tada ću pričati da mi je Liverpul najveći rival", rekao je Gvardiola.

Izvor: Profimedia

Šef struke "građana" bio je raspoložen za šalu.

"Spremićemo taktiku da 'sjednemo' pozadi svih 90 minuta i da igramo na 0:0. Šalim se naravno. Nikada u svom životu nisam igrao na nerješen rezultat. Igraćemo svoju igru, priprema je drugačija od meča do meč."

Novinare je zanimalo i šta ima da kaže o spekulacijama da će postati selektor Brazila.

"Nemojte takva pitanja da mi postavljate danas. Imam ugovor ovdje, srećan sam i spreman sam da zauvijek ostanem. Produžiću ugovor na još 10 godina ako treba, ali sad nije momenat za tu priču, čeka nas važna utakmica."

Na kraju je spomenuo zdravstveni bilten.

"Svi su spremni osim Rubena Dijaša", zaključio je Gvardiola.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC